Tuesday, October 15, 2024
25.1 C
Athens

Στη λίστα των «Best Workplaces in Technology 2024» η OTS

H OTS ανακοινώνει την διάκριση της στην κλαδική λίστα του Great Place to Work® Hellas «Best Workplaces in Technology 2024» σε συνέχεια της συμμετοχής της στην ετήσια έρευνα εργασιακού περιβάλλοντος Trust Index© και της Πιστοποίησης της από τον οργανισμό Great Place to Work®.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η διάκριση αυτή στηρίζεται στις ανώνυμες και εμπιστευτικές αξιολογήσεις των εργαζομένων της OTS, που συμμετείχαν στο ερωτηματολόγιο Trust Index© του Great Place to Work® Hellas. H διαδικασία αξιολόγησης βασίζεται στη μεθοδολογία «For All», ένα μοντέλο που έχει δημιουργήσει το Great Place to Work® Hellas για να ελέγξει κατά πόσο οι αξίες και οι πρακτικές της εταιρείας αφορούν και επηρεάζουν όλους τους εργαζομένους ισότιμα.

Για να δημιουργήσει τη λίστα Best Workplaces in Technology, το Great Place To Work® Hellas ανέλυσε τις απαντήσεις στην έρευνα 5.500 περίπου εργαζομένων από 45 Great Place To Work-Certified™ εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Best Workplaces της Ελλάδας στον κλάδο της τεχνολογίας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Η τεχνολογία για την OTS αποτελεί το κύριο μέσο για την παραγωγή και υποστήριξη λογισμικού, που βοηθά στον εκσυγχρονισμό των οργανισμών. Με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων, η εταιρεία έχει ως όραμα τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Καταργεί την γραφειοκρατία, απλοποιεί διαδικασίες και παρέχει ηλεκτρονική εξυπηρέτηση 24/7, κάνοντας την καθημερινότητα των ανθρώπων στις πόλεις πιο εύκολη, απλή και λειτουργική. Για την OTS, η τεχνολογία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πρόοδο και τη θετική αλλαγή, αναγνωρίζοντας ότι μπορεί να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας κοινωνίας όπου έχει ως επίκεντρο τον άνθρωπο.

Προκειμένου να έρθει πιο κοντά στο όραμα της, η OTS έχει δημιουργήσει ένα εργασιακό περιβάλλον που δίνει προτεραιότητα στον άνθρωπο και την συνεχή εξέλιξη του. Ενθαρρύνει την ανοιχτή επικοινωνία και διαμορφώνει ένα υποστηρικτικό περιβάλλον, που οι εργαζόμενοι αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους μακροπρόθεσμα, μοιράζονται ανοιχτά τις ιδέες τους και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις με αυτοπεποίθηση. Έχοντας ως βασικές αρχές την καινοτομία, την συνεχή βελτίωση και τη συνεργασία, οι άνθρωποι της OTS είναι η κινητήριος δύναμη της. Όλοι μαζί υπηρετούν το κοινό όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο όπου η τεχνολογία λειτουργεί προς όφελος των ανθρώπων.

Hot this week

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Σε τεντωμένο σχοινί: Η ΠΓ στέλνει το εξώδικο Κασσελάκη στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με το εξώδικο Κασσελάκη να επιστρέφεται ως απαράδεκτο η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψε σήμερα, κατά πλειοψηφία, την πρόταση του Νίκου Σκορίνη και της πλευράς του τέως προέδρου του κόμματος της Κουμουνδούρου για αναβολή της έκτακτης Κεντρικής Επιτροπής την οποία συνόδευε και με την πρόταση να συγκληθεί εκ νέου σύσκεψη των πέντε υποψηφίων υπο την

Ήπια άνοδος στην Wall Street- Οδεύει προς νέα κερδοφόρα εβδομάδα

Με ήπιες μεταβολές και μεικτά πρόσημα κινείται την Παρασκευή (11/10) η Wall Street, μετά τα στοιχεία για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ. Στο άνοιγμα της συνεδρίασης, ο Dow Jones σημειώνει άνοδο 0,58% φτάνοντας τις 42.701,45 μονάδες, ο S&P 500 καταγράφει κέρδη 0,23% στις 5.803,69 μονάδες και ο τεχνολογικός Nasdaq σημειώνει ήπια άνοδο 0,10% στις 18.302,20 μονάδες. Οι βασικοί δείκτες κινούνται με μεικτά

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Related Articles

Popular Categories

READ MORE