27.1 C
Athens
October 9, 2024
Image default
BUSINESS

Συναυλίες σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους με τη στήριξη της Metlen

Η METLEN Energy & Metals μετά την εκδήλωση για το φωτισμό του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, συνεχίζει το «Ταξίδι στο Φως» με μία σειρά συναυλιών του μαέστρου Σταύρου Ξαρχάκου σε μνημεία και αρχαιολογικούς χώρους στην Ελλάδα.

Επόμενη στάση, στις 12 Οκτωβρίου στην Αίγινα, στον Ιερό Ναό της Αφαίας, όπου ο Σταύρος Ξαρχάκος, συνοδευόμενος από τους καλλιτέχνες Γιάννη Κότσιρα και Ηρώ Σαΐα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τις μελωδίες της ελληνικής μουσικής παράδοσης. Η ορχήστρα εγχόρδων και πνευστών θα προσδώσει μια επιπλέον διάσταση στη μαγευτική αυτή βραδιά, που αναμένεται να καθηλώσει τους θεατές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η συναυλία αυτή – όπως και όλες που θα ακολουθήσουν τόσο μέσα στο 2024, όσο και το 2025 – έχει ως στόχο να γεφυρώσει το αρχαίο με το σύγχρονο και να φέρει το κοινό κοντά στην αέναη ελληνική παράδοση. Εντάσσεται στο πλαίσιο των πολιτιστικών δράσεων της MΕTLEN Energy & Metals, η οποία για ακόμη μια φορά αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην ανάδειξη και προστασία της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Μέσα από μια σειρά μυσταγωγικών συναυλιών με την υποστήριξη της MΕTLEN Energy & Metals, ο Σταύρος Ξαρχάκος θα ταξιδέψει το ελληνικό και διεθνές κοινό σε τοπόσημα της αρχαίας Ελλάδας.

Η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν και γίνεται με διάθεση δελτίων εισόδου. Τηρείται σειρά προτεραιότητας μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν το όνομα και το τηλέφωνό τους στο email [email protected].

Related posts

Σε κερδοφόρο πορεία η Μινέρβα

banks

Ομιλος Σαρακάκη: Ξεκίνησε συνεργασία με την Peugeot Motorcycles

banks

Πάνω από €7 εκατ. μοιράζει στη σημερινή κλήρωση το Τζόκερ

banks

Εθνική Τράπεζα: Με 5,06% η Capital Group

banks

Στην οικογένεια υδατοδρομίων της Hellenic Seaplanes η Λέσβος

banks

ΤΕΕ: Δημιουργία μόνιμου μηχανισμού ενίσχυσης των Ελλήνων εφευρετών

banks