25.3 C
Athens
September 25, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Με το δόγμα της εκκένωσης, επιβάτες του ΗΣΑΠ εξήλθαν από τα παράθυρα και περπάτησαν στις ράγες για να σωθούν

«Στην Ελλάδα του επιτρόπου μεταφορών κ. Τζιτζικώστα και του εκσυγχρονιστή των σιδηροδρομικών συγκοινωνιών κ. Μητσοτάκη πολίτες, με βάση το δόγμα της εκκένωσης, εξήλθαν από τα παράθυρα συρμού και περπάτησαν στις ράγες μέχρι το σταθμό της Νερατζιώτισσας για να σωθούν από πυρκαγιά», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το επικίνδυνο περιστατικό στον ΗΣΑΠ, μετά την εκδήλωση φωτιάς.

Όπως τονίζει η Κουμουνδούρου για την κυβέρνηση, «πριν εξάγει την ελληνική τεχνογνωσία ασφαλείας τροχαίου υλικού, συρμών και στην Ευρώπη, μήπως ήρθε επιτέλους η ώρα να μας ενημερώσουν, που βρίσκονται οι προβλέψεις ασφαλείας του σιδηροδρόμου και του ηλεκτρικού σήμερα; Ποιες οι συνθήκες εντός των συρμών του ηλεκτρικού, ποια τα πρωτόκολλα ασφαλείας; Ποια η κατάσταση της συντήρησης του δικτύου; Πόσο σίγουροι είμαστε ότι τα παιδιά που θα χρησιμοποιούν τα μέσα σταθερής τροχιάς θα φτάνουν με ασφάλεια σπίτια τους;».

«Η κυβέρνηση λειτουργεί με εκκενώσεις»

«Δεν περιμένουμε βέβαια καμία σοβαρή απάντηση», αναφέρει για να προσθέσει πως «η κυβέρνηση λειτουργεί με εκκενώσεις, γενικόλογες δηλώσεις για τη διερεύνηση συμβάντων και επικοινωνιακή υποβάθμιση περιστατικών που από τύχη δεν έχουν στοιχίσει ανθρώπινες ζωές».

«Η αποπομπή Σαλμά κατέδειξε τη μόνη πραγματικότητα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη: ότι δεν μοιράζει χρήμα, δεν τον αφορά», καταλήγει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ.​

Related posts

Ο Ερντογάν προκαλεί, ο Μπάιντεν αποχωρεί, ο Τραμπ καραδοκεί, ο Μητσοτάκης έχει λόγους πολλούς να ανησυχεί

banks1

Δημοσκόπηση: Το προφίλ των αναποφάσιστων – Ποιο κόμμα έχει τη μεγαλύτερη δεξαμενή ψήφων

banks

Κασσελάκης: Υπάρχει συμφωνία Ελλάδας – Πακιστάν για μετανάστευτη 500.000 εργατών;

banks

Αναδάσωση ευρείας κλίμακας επιχειρείται από τον Δήμο Παλλήνης

banks

Χαρίτσης: Πρόγραμμα «Σπίτι Μου» – Ομολογία αποτυχίας της κυβέρνησης

banks

Τρομάζει το «κόμμα της αποχής» – Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις στο παρά πέντε της ευρωκάλπης

banks1