33.5 C
Athens
June 26, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: «Περήφανος» για την ιστορία της παράταξης του ο Κασσελάκης εύχεται «καλή αρχή» στον Τσίπρα

Στη σκιά της Διεθνούς Διάσκεψης για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη ανάπτυξη με τη συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και την Αμερική ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δηλώνει «περήφανος» για την ιστορία της παράταξης και εξηγεί πως «ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήραν μια γενναία απόφαση κόντρα σε κάθε μορφή λαϊκισμού. Μια απόφαση πατριωτισμού».

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης εύχεται «καλή αρχή» στον Αλέξη Τσίπρα «στο νέο εγχείρημα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γυρνά το χρόνο πίσω πριν καν πάρει την απόφαση να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος

Ο Στέφανος Κασσελάκης θυμήθηκε πως πριν σχεδόν ένα χρόνο βρέθηκε στη λίμνη Δοϊράνης, στα σύνορα της χώρας, πριν καν πάρει την απόφαση να κατέβει ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Με ειλικρίνεια, αδιαμεσολάβητα, όπως κάνω πάντα, σας μίλησα για τη σημασία της συμφωνίας των Πρεσπών: Πατριώτης είναι αυτός που με αυταπάρνηση θυσιάζει κάτι από τον εαυτό του για το κληροδότημα της πατρίδας του», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Περήφανος για την Ιστορία της παράταξής μας. Ο Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ πήραν μια γενναία απόφαση κόντρα σε κάθε μορφή λαϊκισμού. Μια απόφαση πατριωτισμού.

Καλή αρχή @atsipras στο νέο εγχείρημα.

Πριν σχεδόν ένα χρόνο βρέθηκα στη λίμνη Δοϊράνης, στα σύνορα της… pic.twitter.com/HyOPkyVvSN

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 17, 2024

Πρώτη του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα

Η σημερινή ήταν η πρώτη δημόσια εκδήλωση του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα, που προσδοκά να αποτελέσει δεξαμενή ουσιαστικής πολιτικής σκέψης και ανάδειξης προοδευτικών πολιτικών, συμβάλλοντας στον ευρύτερο δημόσιο διάλογο για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Στόχος του Ινστιτούτου είναι η επεξεργασία και ανάδειξη προοδευτικών πολιτικών και λύσεων, καθώς και η συμβολή στο διάλογο ευρύτερων δημοκρατικών δυνάμεων για τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος ειρήνης, δικαιοσύνης και βιώσιμης ανάπτυξης για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.

Related posts

Μάας: Σε εποικοδομητική φάση ο διάλογος στη Μεσόγειο – Τι ζήτησε ο Τσαβούσογλου

banks

ΚΚΕ: Προκλητική η απόφαση αποφυλάκισης Μιχαλολιάκου «που δεν έρχεται από το πουθενά»

banks

Ταχιάος: «Το μετρό θα γίνει – Οι αιτιάσεις για μείωση του δημόσιου χώρου διαψεύστηκαν στην πράξη»

banks1

Βόλτα με σκάφος στα Σφακιά για Μητσοτάκη και Φον Ντερ Λάιεν

banks1

Βορίδης: Ξεκάθαρη η θέση μας να μην κατέβει το κόμμα Κασιδιάρη

banks

Υπουργείο Δικαιοσύνης: Ρυθμίσεις για την καταστολή της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες

banks