23.9 C
Athens
October 4, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική Γραμματεία για βίντεο Κασσελάκη: Όποιος καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας πάει στο Συνέδριο

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εισηγείται στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου να ληφθεί απόφαση ώστε, μέχρι τις 24 Οκτωβρίου, όποια υποψηφιότητα έχει κατατεθεί να προωθηθεί και στο Συνέδριο για επικύρωση. Είναι η πρώτη επίσημη αντίδραση του κόμματος στο βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη, με το οποίο δηλώνει «παρών» και επίσημα στην κούρσα της ηγεσίας.

Εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή θα γίνει και για το ζήτημα της συμπεριφοράς στελεχών, με αφορμή την πρόταση Ζαχαριάδη να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό ο Ευάγγελος Αντώναρος. Κομματικές πηγές σημειώνουν ότι σε αυτή τη φάση πρέπει να αποφευχθούν ονομαστικές αναφορές για θέματα συμπεριφοράς μελών του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι ειπώθηκε για την εγκύκλιο που εστάλη στις οργανώσεις

Για την εγκύκλιο που εστάλη στις οργανώσεις, με την οποία καλούνταν να μην χρησιμοποιούν τις επίσημες σελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προβολή συγκεκριμένου υποψηφίου, διευκρινίστηκε από το όργανο ότι αυτή είναι στα πλαίσια των εγκυκλίων που αποστέλλονται για ζητήματα δεοντολογίας και τήρησης διαδικασιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η Ολυμπία Τελιγιωρίδου δήλωσε έτοιμη να παραιτηθεί από το τριμελές οργανωτικό, λόγω της έντασης που επικράτησε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Related posts

«Εμείς δεν σκοτώσαμε κανέναν στα Τέμπη» απαντούν στη Βίκυ Φλέσσα οι χρήστες του Twitter

banks1

Για πρώτη φορά γυναίκα επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

banks

Μητσοτάκης: «Δεν θα αποκαλύψουμε τα όπλα μας αυτήν τη στιγμή» έναντι των προκλήσεων της Βόρειας Μακεδονίας

Το δάσος «πλησιάζει» το ιστορικό κέντρο της Θήβας

banks1

Θεσσαλονίκη – Στο δάσος του Σέιχ Σου ο Χρήστος Στυλιανίδης – Ενημερώθηκε για τα έργα καθαρισμού

banks

Τουρκικά F-16: «Με τίποτα δεν θα δοθούν πριν τις τούρκικες εκλογές» λέει ο Συρίγος

banks1