32 C
Athens
June 30, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Στο Σύνταγμα ο Κασσελάκης για την κεντρική προεκλογική ομιλία στον απόηχο του πόθεν έσχες

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου στο Σύνταγμα, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα μιλήσει στις 19:30, ενώ, μετά την ομιλία του, θα πραγματοποιηθεί πάρτι της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σημειώνεται ότι η προεκλογική καμπάνια θα ολοκληρωθεί για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ την Παρασκευή 7 Ιουνίου με με ομιλία του Στέφανο Κασσελάκη στην Πάτρα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον απόηχο της δημοσίευσης της περιουσιακής κατάστασής του και των σφοδρών αντιδράσεων που προκάλεσε -τόσο από το κυβερνών κόμμα όσο και από την υπόλοιπη αντιπολίτευση (μαζί με τις δηλώσεις του Θανάση Οικονόμου)- διασταυρώνει τα ξίφη του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ, ταυτόχρονα, επαναφέρει τις εξελίξεις στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Δημοσίευσε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα όσα είπε ο πραγματογνώμονας Κώστας Λακαφώσης στο MEGA λέγοντας ότι «κύριε πρωθυπουργέ, δεν είναι αστείο. Είναι έγκλημα. Κοιτάξτε τον κόσμο στα μάτια και απαντήστε».

Δείτε το βίντεο:

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ που κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «αν του έχει μείνει ένα δράμι ενσυναίσθησης, έστω και τώρα, να μιλήσει με θάρρος και ειλικρίνεια για όσα συνέβησαν τις πρώτες ώρες και μέρες μετά το έγκλημα των Τεμπών και να αναλάβει τις ευθύνες που αναλογούν στην κυβέρνηση και τους κρυπτόμενους, νυν και πρώην, υπουργούς του. Οφείλει στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, να βάλει φρένο στη επιχείρηση συγκάλυψης και να επιτρέψει να κριθούν οι υπουργοί ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης».

Παράλληλα, «ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στηρίζει το αίτημα του 1,5 εκατ. πολιτών για την ποινική ευθύνη του πρωθυπουργού», δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης για την τροποποίηση της νομοθεσίας για την ποινική ευθύνη πολιτικών προσώπων, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο οποίος εκπροσώπησε τον Στέφανο Κασσελάκη. «Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε ενεργά το αίτημα των 1,5 εκατ. πολιτών. Είμαστε μαζί σας σταθερά, εξαρχής και μέχρι την τελική δικαίωση», υπογράμμισε.

«Φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν θα γίνουμε κυβέρνηση σε λίγα χρόνια»

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βρέθηκε χθες σε Χαλκίδα και Λαμία. Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ανέφερε πως «σήμερα έχουμε αποκαλύψεις ότι θα μπορούσαν να είχαν σωθεί παιδιά, αν όντως δεν υπήρχε εύφλεκτο υλικό».

Ο Στέφανος Κασσελάκης έγινε δεκτός με φωτοβολίδες, καπνογόνα και χειροκροτήματα. Ο ίδιος τόνισε μεταξύ άλλων ότι «φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν θα γίνουμε κυβέρνηση σε λίγα χρόνια. Όντως, κάτι αλλάζει στην Ελλάδα. Κάτι αλλάζει. Επιτέλους, επιστρέφει ο άνθρωπος στην πολιτική».

Ανάλογο είναι και το μήνυμα που έστειλε μέσω άρθρου που δημοσιεύστηκε στη Voria.gr. «Μπορεί να μην μπορούμε αυτή τη στιγμή να ανοίξουμε την πόρτα του Μαξίμου (αφού οι Ευρωεκλογές δεν αναδεικνύουν κυβέρνηση), αλλά μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για την απαλλαγή της πατρίδας μας από την ασφυξία της δεξιάς διακυβέρνησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Related posts

Κοροναϊός: Τροπολογία για 7ήμερη λειτουργία εμβολιαστικών κέντρων έως τις 12 το βράδυ

banks

Ετεροδημότες: Ηλεκτρονικά η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους – Όλη η διαδικασία

banks

Τέμπη: 1.319.000 φωνές ξεσκεπάζουν την «κυβερνητική διαδικασία, παρωδία» – Τα πορίσματα των κομμάτων

banks1

Έρχονται αποφάσεις από την ομάδα Αχτσιόγλου ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ φυλλορροεί – Οι στόχοι Κασσελάκη

banks1

Ντόρα Μπακογιάννη: Τα εγγόνια μου ήρθαν στα Χανιά για να με βοηθήσουν να ψηφίσω – Λένε ότι δεν ξέρω

banks

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συμμετέχει στη διάσκεψη Μακρόν για τη Γάζα

banks