33.5 C
Athens
June 26, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Τα «λεφτόδεντρα» τα καλλιεργεί ο Μητσοτάκης

«Το προσωπείο του «συνετού οικονομικού διαχειριστή» φόρεσε για μια ακόμη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, επιχειρώντας να δικαιολογήσει τη χρόνια αδράνειά του μπροστά στα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες, με πρώτο, φυσικά, την ακρίβεια», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σε ανακοίνωσή του.

«Την ίδια στιγμή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχείρησε για μια ακόμη φορά να συκοφαντήσει το τεκμηριωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, επαναλαμβάνοντας ξανά και ξανά τα ίδια ψεύδη, χωρίς να παραλείψει τις επιθέσεις στον πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη. Δεν χρειάζεται να του θυμίσουμε ποιοι οδήγησαν τη χώρα στα βράχια της χρεοκοπίας.

«Τα «λεφτόδεντρα» τα καλλιεργεί ο Μητσοτάκης και τους καρπούς γεύονται οι ισχυροί φίλοι του»

Ούτε βέβαια ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών που έκανε, άφησε 37 δισ. πλεόνασμα στα ταμεία της χώρας, γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

«Έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια»

«Του συστήνουμε, λοιπόν, να κοιτάξει λίγο γύρω του, έξω από τον γυάλινο πύργο του Μαξίμου, για να δει πως έχει αφήσει ανεξέλεγκτη την ακρίβεια, πως διαλύει το ΕΣΥ, πώς αφήνει τους πολίτες απροστάτευτους στις ορέξεις των κερδοσκόπων.

Τα «λεφτόδεντρα», άλλωστε, που με τόση ευκολία επικαλείται, τα καλλιεργεί ο ίδιος, μόνο που τους «καρπούς» τους γεύονται οι λίγοι ισχυροί φίλοι του», αναφέρει η Κουμουνδούρου και συνεχίζει:

«Και μια συμβουλή στον Κυρ. Μητσοτάκη: Εκείνοι που ανήκουν στα γνωστά «τζάκια» που νομίζουν πως θα κυβερνούν αιώνια τη χώρα, εκείνοι που νομίζουν πως ξέρουν από οικονομικά, ενώ τόσο στις κυβερνητικές τους θητείες όσο και στα του οίκου τους (πώς πάει αλήθεια η αποπληρωμή των δανείων της ΝΔ;) τα έχουν κάνει θάλασσα, ας αποφεύγουν τις εύκολες κρίσεις για εκείνους που και έχουν δοκιμαστεί στον επαγγελματικό στίβο και έχουν πραγματική πρόταση, για να μπορέσουν οι πολίτες αυτής της χώρας να έχουν μια καλύτερη ζωή».

Related posts

ΚΥΣΕΑ: Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του κυβερνητικού οργάνου

banks1

Γεννηματά – Η Τουρκία αποθρασύνεται και στέλνει φρεγάτες στην Κρήτη

banks

ΝΔ: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Λευτέρη Καλογιάννη

banks

Επίθεση Ζαχάροβα για τη «Διακήρυξη των Αθηνών» – Για «ουκρανοποίηση» και επιλεκτική μνήμη κατηγορεί την ΕΕ

banks

Αγαπηδάκη: Στο 14% η αύξηση των πιστώσεων για την Υγεία το 2024 – Έχουν εγκριθεί 6.500 προσλήψεις

banks1

Ανατροπή στην… ανατροπή από την Ακρίτα – Πάει στις Σπέτσες παρά τις διαφωνίες

banks