31.5 C
Athens
June 29, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Υβριστής και υποστηριχτής κακοποιητών ο Κούγιας – Είχαν προηγηθεί νέες ομοφοβικές δηλώσεις του δικηγόρου

Πυρά κατά του δικηγόρου Αλέξη Κούγια με αφορμή τις νέες ομοφοβικές δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, υπογραμμίζοντας ότι είναι «συνεπής υβριστής και υποστηριχτής κακοποιητών».

Όπως τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, «ο «παντελονάτος» κ. Κούγιας επανέρχεται αμετανόητος στο ομοφοβικό του παραλήρημα μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ως προς τις αθλιότητές του εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη».

Ακολούθως προσθέτει ότι ο Αλέξης Κούγιας «φτάνει στο σημείο να μιλήσει για «χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας», υποκρινόμενος το θύμα, ενώ ο ίδιος είναι πολλαπλός θύτης της κοινής λογικής, της ευπρέπειας και κάθε έννοιας φιλότιμου».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει πως «μιλάει για αυτοσεβασμό, αυτός που δεν σέβεται τίποτα. Μιλάει για φίμωση αυτός που φωνάζοντας καλύπτει όλες τις άλλες φωνές. Μιλάει για χούντα, όταν σ’ αυτά τα περιβάλλοντα βρίσκει αποδοχή και επιβράβευση. Δήθεν αγανακτεί, αυτός που έχει κάνει κάθε σοβαρό άνθρωπο στη χώρα να αγανακτήσει μαζί του, για άλλη μια φορά. Τώρα ας μιλήσει  η Δικαιοσύνη. Αν της το επιτρέψει».

Τι δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Κούγιας μετά τη γνωστοποίηση της παρέμβασης του Αρείου Πάγου για τις χθεσινές δηλώσεις του απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας πως «πληροφορήθηκα σήμερα ότι ο Κασσελάκης και ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν θυμάμαι το όνομά του, γιατί μου το μετέφερε ένας δημοσιογράφος, ζήτησαν την παρέμβαση Εισαγγελέα, γιατί δήθεν οι δηλώσεις μου που αφορούσαν στην υπόθεση Λύτρα ήταν ομοφοβικές».

Παράλληλα τόνισε ότι «κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

«Δυστυχώς, με την ανοχή και της Κυβερνήσεως και μετά την ψήφιση του Νόμου για το γάμο και το δικαίωμα υιοθεσίας των ομοφυλοφίλων, κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι στην Ελλάδα έχει εγκαθιδρυθεί μια χούντα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας, η οποία διαφεντεύει τα πάντα και έχει τη δυνατότητα να κλείσει τα στόματα όλων ημών των υπολοίπων που διαφωνούμε με τον τρόπο ζωής που θέλει να μας επιβάλλει αυτή η ελάχιστη μειοψηφία των ιδιαιτεροτήτων.

Λυπάμαι που οι γυναικείες οργανώσεις σιώπησαν εκκωφαντικά στο θέμα της υιοθεσίας από ομοφυλόφιλους βρεφών, αλλά και σιωπούν εκκωφαντικά για το ρόλο της μητέρας – συζύγου – γυναίκας στη ζωή μας και στη φυσιολογική εξέλιξη του ανθρωπίνου γένους και δεν αντιδρούν.

Λυπάμαι που ακόμη και κατατρομοκρατημένοι Υπουργοί δεν αντιδρούν και αφήνουν αυτήν την τρομοκρατία να εξελίσσεται καθημερινά.

Στην υπόθεση Λύτρα από πλευράς ποινικής αντιμετωπίσεως έχουν διαπραχθεί κακουργήματα, για τα οποία κανείς δεν αντιδρά.

Λυπάμαι για τις ενέργειες του συναδέλφου μου Θέμη Σοφού και για την προσπάθεια του να προσπαθεί να βάλει στην φυλακή εντελώς παράνομα για δήθεν παράβαση των περιοριστικών όρων έναν συνάδελφο και συνάνθρωπό μας.

Πρώτα απ΄ όλα, θα πρέπει να έχουμε προσωπικό και νομικό αυτοσεβασμό».

Κασσελάκης: Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε πως «δεν υπάρχει τίποτα αντρικό στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας», απαντώντας στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, που χαρακτήρισε «υπερβολική και λάθος» τη δίωξη σε βαθμό κακουργήματος κατά του Απόστολου Λύτρα για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, με τον ποινικολόγο να προσθέτει ότι «έχει ανδρικά χαρακτηριστικά ο Αποστόλης» και πως «κακές στιγμές στη ζωή των ανθρώπων υπάρχουν πάντοτε».

«Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι», υπογράμμισε ακόμη ο Στέφανος Κασσελάκης, στην ανάρτησή του.

Related posts

Με τον πρωθυπουργό της Ινδίας θα συναντηθεί την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

banks

Νέο δημοτικό πάρκινγκ παρέδωσε ο Δήμος Γαλατσίου

banks

Ζέττα Μακρή: Οι γονείς θα πληρώνουν τις φθορές που προκαλούν τα παιδιά τους στα σχολεία

banks

Χαρδαλιάς: Στη Ρωσία για επίσημη συνάντηση με τον ομόλογό του

banks

Μελέτη αντιπλημμυρικής προστασίας Ιαλυσού δρομολόγησε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

banks

Μητσοτάκης: Το εμβόλιο είναι ασφαλές, δεν έχει παρενέργειες – Σπεύστε όλοι να εμβολιαστείτε

banks