26.6 C
Athens
October 4, 2024
Image default
POLITICS

Τζάκρη: Μου κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάω στην ΠΓ – Όποιος είναι με τον Κασσελάκη, τιμωρείται

Στην καταγγελία ότι της κλείνουν το μικρόφωνο όταν μιλάει στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε η βουλεύτρια Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, αναφερόμενη στη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση του όργανου, όπου αποχώρησε πριν ολοκληρωθεί.

Όπως ανέφερε η Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, «μετά τις 7 Σεπτέμβρη στην Πολιτική Γραμματεία που έγινε μετά την πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη στην Κεντρική Επιτροπή, οι ψήφοι να σας θυμίσω ήταν 17-1, οπότε καταλαβαίνετε τους συσχετισμούς».

Ακολούθως η βουλεύτρια Πέλλας υποστήριξε ότι «το τρίζει τα δόντια της μια ψευδεπίγραφη εξουσία, δεν προκαλεί τρόμο, αλλά καγχασμό».

Κατήγγειλε συγκεκριμένα ότι «στην κυριολεξία το έχουν τερματίσει, οι απειλές για διαγραφές κόσμου ή και το γεγονός ότι μου κλείνουν μέχρι και το μικρόφωνο όταν μιλάω, όλες αυτές οι αστειότητες προκαλούν γέλιο, γιατί έχουν έναν συγκεκριμένο ορίζοντα μέχρι τις 24 του Νοέμβρη. Θέλουν να συμβολίσουν επί της ουσίας πως όποιος είναι με τον Κασσελάκη, τιμωρείται. Αυτά θυμίζουν άλλες εποχές και αποτελούν παράσημα για μένα».

«Όλοι έχουν θέση στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη, είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει από τον πρώτο γύρο»

Η Θεοδώρα Τζάκρη υπογράμμισε πως η ίδια προχώρησε σε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση απέναντι στα στελέχη που κατηγορούσαν τον Στέφανο Κασσελάκη για bullying, πράγμα που, όπως ισχυρίζεται, τους έκανε να «πάρουν πίσω άρον-άρον τις κατηγορίες και δεν τις ξανακούσαμε από τότε».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το αν στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ του Στέφανου Κασσελάκη έχουν θέση όλα τα στελέχη του κόμματος, ξεκαθάρισε ότι σκοπός δεν είναι να αποκλειστεί κανείς. «Το κοινό που θα ψηφίσει Σωκράτη Φάμελλο δεν είναι ενιαίο ούτε ως προς τη σύνθεση ούτε ως προς τις πεποιθήσεις του. Υπάρχει μια μικρή ομάδα που προσπαθεί να τους ρυμουλκήσει, να τους εγκλωβίσει και να τους εργαλειοποιήσει, πείθοντάς τους να κόψουν τις γέφυρες πίσω τους. Στην πραγματικότητα, όλοι αυτοί για μένα είναι σύντροφοί μας και δεν αλλάζει αυτό», είπε.

Τέλος, εξέφρασε εκ νέου την αισιοδοξία της ότι μεγάλος νικητής της εσωκομματικής μάχης θα είναι ο Στέφανος Κασσελάκης -από τον πρώτο γύρο-, χαρακτηρίζοντας «αστειότητες», «ασυναρτησίες» και «γελοιότητες» όσα λέγονται περί μη υποψηφιότητάς του.

Related posts

Μηταράκης: Μείωση μεταναστευτικών ροών 96% στα νησιά το τελευταίο δωδεκάμηνο

banks

Εκλογές στην Τουρκία: «Ο Ερντογάν θα συνεχίσει την πολιτική που ασκεί» λέει ο στρατηγός Φραγκούλης

banks1

«Ο πατέρας μου φυλακίστηκε με πλαστό ποινικό μητρώο» – Τι ανέφερε ο γιος του Φρέντι Μπελέρη

banks

Ανδρέας Πάτσης: Στην δικαιοσύνη οι φάκελοι της επιτροπής Πόθεν Εσχες

banks

Δένδιας : Το τοπίο του ελληνοτουρκικού διαλόγου μετά το «θερμό επεισόδιο» με Τσαβούσογλου

banks

Δήμητρα Τσεβά: «Κανένας πολίτης χωρίς νερό, ρεύμα, περίθαλψη και διασφάλιση της πρώτη κατοικίας»

banks