26.5 C
Athens
July 1, 2024
Image default
ECONOMY

Τουρισμός: Απευθείας πτήσεις Παρίσι-Καλαμάτα η Air France

Απευθείας πτήσεις από το Παρίσι προς την Καλαμάτα εντάσσει στο πρόγραμμά της η Air France για το φετινό καλοκαίρι, δείγμα του υψηλού ενδιαφέροντος των γάλλων ταξιδιωτών για τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο. Θα ξεκινήσουν στις 6 Ιουλίου και θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.

Με αφορμή την έναρξη του νέου δρομολογίου του γαλλικού εθνικού αερομεταφορέα, διοργανώθηκε στην ελληνική πρεσβευτική κατοικία στο Παρίσι εκδήλωση αφιερωμένη στην Πελοπόννησο και ειδικότερα στη Μεσσηνία ως ιδανικού προορισμού βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 22 Μαΐου υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της πρεσβείας της Ελλάδας στη Γαλλία, με την υποστήριξη της εταιρείας TEMES – Costa Navarino. Συμμετείχαν εκπρόσωποι των δύο γαλλικών αεροπορικών εταιρειών (Air France και Transavia), οι σημαντικότεροι γάλλοι τουριστικοί πράκτορες, δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της χώρας, bloggers, καλλιτέχνες, καθώς και ο δημοφιλής Έλληνας δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν αναλυτικά η πολιτιστική κληρονομιά της νοτιοδυτικής Πελοποννήσου, η γαστρονομία της περιοχής και η ποικιλία των τουριστικών εμπειριών που προσφέρει σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου παροχές του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Costa Navarino, που το καθιστούν πρωτοπόρο σε όλη την Ευρώπη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Έλληνας πρέσβης στη Γαλλία, Δημήτρης Ζεβελάκης, ενώ η προϊσταμένη της Υπηρεσίας ΕΟΤ Γαλλίας, Έμυ Αναγνωστοπούλου, εξήρε την απόφαση της Air France για έναρξη απευθείας πτήσεων στην Καλαμάτα και σημείωσε την προστιθέμενη αξία που προσδίδουν στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας οι καινοτόμες επενδύσεις του Costa Navarino.

Related posts

Αυτόματα η εκκαθάριση, εποπτεία και διαχείριση κοινωφελών περιουσιών και σχολαζουσών κληρονομιών

banks

Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ e-ΕΦΚΑ και ΕΑΔ

banks

Οι στόχοι Fraport – Aegean για το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης

banks

Ελληνογερμανικό επιμελητήριο: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για τη διεθνή έκθεση εξοπλισμού γραφείου

banks

Χρ. Σταϊκούρας: Δίμηνη παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας

banks

Η Energean ολοκλήρωσε την εξαγορά της Edison E&P

banks