27.4 C
Athens
July 3, 2024
Image default
POLITICS

Το «ευχαριστώ» του Αλέξη Χαρίτση για τα μηνύματα μετά τον χαμό του πατέρα του

Το δικό του «ευχαριστώ» για τα μηνύματα αγάπης, εκτίμησης, αναγνώρισης για τον πατέρα του, Βύρωνα, που έφυγε χθες Πέμπτη 6 Ιουνίου από τη ζωή είπε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

Όπως ανέφερε σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «τόσα συγκινητικά μηνύματα αγάπης, εκτίμησης, αναγνώρισης για τον πατέρα μου. Δεν υπάρχουν λόγια… Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους».

«Θα οργανώσουμε στην αγαπημένη μας Καλαμάτα μια λιτή εκδήλωση προς τιμήν του»

Παράλληλα γνωστοποίησε ότι σύμφωνα με την επιθυμία του Βύρωνα Χαρίτση η σορός του θα αποτεφρωθεί, με την τελετή να πραγματοποιείται το Σάββατο 8 Ιουνίου. «Σύμφωνα με την επιθυμία του Βύρωνα, θα τον αποχαιρετήσουμε σε στενό, οικογενειακό κύκλο στη Ριτσώνα, όπου και θα ακολουθήσει η αποτέφρωση της σορού του», ανέφερε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Καταληκτικά ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς υπογράμμισε πως «τις επόμενες μέρες θα οργανώσουμε στην αγαπημένη μας Καλαμάτα μια λιτή εκδήλωση προς τιμήν του, για τους φίλους και συμπολίτες του που θέλουν να τον αποχαιρετήσουν με ένα λουλούδι, ένα τραγούδι ή δυο ζεστά λόγια».

Το πρόγραμμα του Αλέξη Χαρίτση

Υπενθυμίζεται ότι ο Βύρωνας Χαρίτσης έφυγε από τη ζωή μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ο Αλέξης Χαρίτσης ανέβαλε τις προγραμματισμένες περιοδείες και ομιλίες του σε Πάτρα και Καλαμάτα.

Σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισκεφθεί στις 13:00 το κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της Νέας Αριστεράς στα Χαυτεία προκειμένου να ευχαριστήσει τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Αριστεράς για τον προεκλογικό αγώνα.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Καλαμάτα όπου θα έχει συνάντηση με φίλους και μέλη της Νέας Αριστεράς στο προεκλογικό περίπτερο στην πλατεία της Καλαμάτας.

Related posts

Κούλογλου: Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα που οι ψηφοφόροι ανέδειξαν πρόεδρο τον Κασσελάκη

banks

Νίκος Δένδιας: Επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα μετά τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή

banks1

Αναζητώντας τις προκλήσεις στα «ήρεμα νερά» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

banks1

Κοινές δηλώσεις Γεραπετρίτη – Φιντάν

banks

Αργία η 7η Μαρτίου στα Δωδεκάνησα

banks1

Αχτσιόγλου: Να γίνουμε το όχημα των κοινωνικών δυνάμεων απέναντι στη Δεξιά

banks