Ως παραγωγική χαρακτήρισε ο Ντόναλντ Τραμπ την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε, την Παρασκευή, με τον Καναδό πρωθυπουργό, Μαρκ Κάρνεϊ, προσθέτοντας ότι οι δύο ηγέτες θα συναντηθούν μετά τις εκλογές στον Καναδά.
“Ήταν ένα εξαιρετικά παραγωγικό τηλεφώνημα, συμφωνούμε σε πολλά πράγματα και θα συναντηθούμε αμέσως μετά τις επερχόμενες εκλογές του Καναδά για να εργαστούμε πάνω σε στοιχεία της πολιτικής, των επιχειρήσεων και όλων των άλλων παραγόντων”, έγραψε ο Τραμπ στο Truth Social.
Ολόκληρη η ανάρτηση
“Μόλις ολοκλήρωσα τη συνομιλία μου με τον πρωθυπουργό του Καναδά Μαρκ Κάρνεϊ. Ήταν ένα εξαιρετικά παραγωγικό τηλεφώνημα, συμφωνήσαμε σε πολλά πράγματα και θα συναντηθούμε αμέσως μετά τις επερχόμενες εκλογές στον Καναδά για να εργαστούμε πάνω σε στοιχεία πολιτικής, επιχειρήσεων και όλων των άλλων παραγόντων, που θα είναι τελικά πολύ καλά τόσο για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όσο και για τον Καναδά. Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας σε αυτό το θέμα!”.