31.5 C
Athens
June 30, 2024
Image default
BUSINESS

Τσαμάζ: Παραδίδω τον ΟΤΕ σε εξαιρετική κατάσταση

Με απαρτία 80,87% ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η γενική συνέλευση του ΟΤΕ , η τελευταία υπό την προεδρία του Μ. Τσαμάζ, ο οποίος αποχωρεί από τον όμιλο μετά από δεκατέσσερα χρόνια.

Ο Μ. Τσαμάζ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένος στο μήνυμά του προς τους μετόχους, δηλώνοντας περήφανος για την πορεία του ΟTΕ από την πρώτη μέρα που βρέθηκε στο τιμόνι. Έκανε έναν σύντομο απολογισμό και μετά δήλωσε σίγουρος για τον αντικαταστάτη του, Κ. Νεμπή, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία του ομίλου από την ερχόμενη Δευτέρα.

«Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο υπερήφανος για αυτό που καταφέραμε μαζί. Να φέρουμε τον ΟTΕ στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Η εταιρεία που παραδίδω είναι σε εξαιρετική λειτουργική και οικονομική κατάσταση. Είμαι βέβαιος ότι ο Κώστας Νεμπής θα οδηγήσει τον ΟTΕ ακόμα πιο ψηλά. Γνωρίζω ότι αφήνω την εταιρεία σε καλά χέρια», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαμάζ και πρόσθεσε: «Είχα το προνόμιο να ηγηθώ της μεγαλύτερης τεχνολογικής εταιρείας της Ελλάδας, μαζί με μια εξαιρετική διοικητική ομάδα και τους εκπληκτικούς ανθρώπους της. Σας ευχαριστώ όλους για τη συνεχή εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας τα τελευταία 14 χρόνια».

«Για το 2024, έχουμε όλα τα απαραίτητα εχέγγυα ώστε να αντιμετωπίσουμε τις όποιες προκλήσεις και να εκπληρώσουμε όσα έχουμε υποσχεθεί για τη χρονιά. Οι λειτουργικές μας επιδόσεις, οι ισχυρές ταμειακές ροές, τα προηγμένα δίκτυα, οι άριστες υπηρεσίες μας και πάνω από όλα η σωστή κουλτούρα και οι αξίες μας, θα συνεχίσουν να προσφέρουν αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας στο μέλλον», είπε ο κ. Τσαμάζ.

Related posts

Στη δημοσιότητα ο απολογισμός εταιρικής υπευθυνότητας 2022 του ομίλου Mitsis

banks

Κτήμα Λαζαρίδη: Αύξηση πωλήσεων και κερδών στο α’ εξάμηνο

banks

Alpha Trust: Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση με την Alpha Trust Ελληνική Γη

banks

Επένδυση $750 εκατ. από Βαγγέλη Μαρινάκη σε 10 νέα πλοία

banks

Συνεργασία Δημήτρη Γιαννακόπουλου με UBITECH

banks

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμο 278 χιλ. ευρώ στην «Πυραμίς Μεταλλουργία»

banks