29.3 C
Athens
July 5, 2024
Image default
POLITICS

Φάμελλος: Δεν αμφισβητείται η θέση του Κασσελάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ με ενότητα πρέπει να γίνει καλύτερος

«Δεν αμφισβητείται ο ρόλος και η θέση του Στέφανου Κασσελάκη αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με ενότητα και συλλογικότητα πρέπει να γίνει καλύτερος», τόνισε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτης Φάμελλος. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι αυτό που αποφάσισε το κόμμα στο συνέδριο του Φεβρουαρίου δεν το έχει αποδείξει στην κοινωνία.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» ο Σωκράτης Φάμελλος υπογράμμισε ότι η πολιτική βρίσκεται σε δύσκολη καμπή δεδομένου ότι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών έχει αφήσει το αποτύπωμα του και στην Ελλάδα. «Υπάρχει ερώτημα αξιοπιστίας για τους πολιτικούς και το ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορούν οι πολιτικοί να ανταποκριθούν στις πραγματικές ανάγκες», επισήμανε.

Ερωτηθείς για το κλίμα που επικρατεί ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι τα μέλη και τα πολιτικά όργανα του κόμματος είναι υποχρεωμένα να δώσουν απαντήσεις για το πώς μπορεί να υπάρξει μια κοινωνική διέξοδος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει καλύτερος για να ανταποκριθούμε»

Ακολούθως ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόσθεσε πως «πρέπει να συζητήσουμε άμεσα σχετικά με το ποιο είναι το μήνυμα των Ευρωεκλογών και τι θα απαντήσουμε από δω και μπρος. Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει καλύτερος για να ανταποκριθούμε».

Ο Σωκράτης Φάμελλος σχολίασε το επεισόδιο με τον Λεύτερη Αυγενάκη στο αεροδρόμιο υποστηρίζοντας ότι είναι ένα συμβάν που το καταδικάζει όλος ο πολιτικός κόσμος.«Πρέπει να απαντηθεί από τη ΝΔ και να ενεργοποιηθούν όλοι οι κανονισμοί της Βουλής. Το βίντεο έχει ξεκάθαρες αποδείξεις. Δεν συνάδει με το ρόλο του», τόνισε.

Related posts

Ο Κρανιδιώτης, το Κυπριακό και η χαμένη ευκαιρία

banks

Κασσελάκης: Στη Θήβα θα παρουσιαστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού

banks

Στερνή μου γνώση… λένε οι Συριζαίοι για Τσίπρα, ο Σούνακ για τα Γλυπτά, ξύλο απελέκητο ο Καρυπίδης

banks1

Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής του Βερολίνου: Στρατηγική επιλογή της Ελλάδας η ευρωπαϊκή προοπτική των Δυτικών Βαλκανίων

banks

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα θα καταστραφεί αν υπάρξει 4ο κύμα – Τι είπε για το συνέδριο γονιμότητας

banks

Βουλγαρία – Β. Μακεδονία: Αντί να συμφωνήσουν έδωσαν στη δημοσιότητα τις «κόκκινες» γραμμές τους

banks