Friday, April 18, 2025
22.8 C
Athens

Χρυσός Χορηγός στο «3ο Παραολυμπιακό Πανόραμα» η Helleniq Energy

Μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού, το τρίτο κατά σειρά «Παραολυμπιακό Πανόραμα» που είναι αφιερωμένο στην ισότητα, την κοινωνική ενσωμάτωση και το ευ αγωνίζεσθαι, στήριξε για ακόμα μια φορά η HELLENiQ ENERGY, ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και των αθλητών μας με αναπηρία.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η μοναδική αυτή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Απριλίου, από τις 10:30 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι, στην Πλατεία Μοναστηρακίου της Αθήνας. H HELLENiQ ENERGY και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, με τη συμβολή του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και πρόσφεραν στο κοινό την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός και να γνωρίσει πολλούς διακεκριμένους αθλητές που ξεπερνούν καθημερινά τα όριά τους και εμπνέουν με τη δύναμη και την αφοσίωσή τους.

Κατά τη διάρκεια του 3ου Παραολυμπιακού Πανοράματος, γνωστοί αθλητές με αναπηρία και Παραολυμπιονίκες του στίβου, του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης και άλλων αθλημάτων, πραγματοποίησαν επιδείξεις Παραολυμπιακών Αθλημάτων, όπως Μπότσια, Ποδόσφαιρο τυφλών, Καλαθοσφαίριση με αμαξίδιο, Ξιφασκία με αμαξίδιο, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Βόλεϊ καθιστών και Γκόλμπολ.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν η Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Ελένη Ζωντήρου, πολλοί αθλητές της Παραολυμπιακής Επιτροπής, ανάμεσά τους ο Αθανάσιος Γκαβέλας, η Τάνια Κεραμυδά, ο Στέλιος Μαλακόπουλος και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, αλλά και μεγάλα ονόματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, όπως ο Κώστας Τσαρτσαρής, η Άννυ Κωνσταντινίδου και η Εβίνα Μάλτση, που διέδωσαν το μήνυμα υπέρ της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Η HELLENiQ ENERGY βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής ως σταθερός υποστηρικτής της από το 2018 και από το 2021 ως Μέγας Χορηγός, στηρίζοντας τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών. Από φέτος, έχει αναβαθμιστεί σε ΧΡΥΣΟ ΧΟΡΗΓΟ για την επόμενη 4ετία, αναδεικνύοντας την Αποστολή της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και ενισχύοντας την διεύρυνση του Παραολυμπιακού κινήματος στην Ελλάδα. Μέσα από το πολυδιάστατο Πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης που υλοποιεί εδώ και πολλά χρόνια, η HELLENiQ ENERGY βρίσκεται δίπλα στην κοινωνία και προωθεί τον αθλητισμό ως μια υγιή διέξοδο, ιδιαίτερα για τους νέους και τα άτομα με αναπηρία.

Hot this week

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στον επόμενο τόνο η μετοχή θα γράφει τα 20 ευρώ

Κάποιος να αλλάξει την μπαταρία στο ακουστικό της αγοράς γιατί δεν άκουγε που δεν άκουγε τελευταία τα θετικά νέα των εταιρειών, τώρα έχει κουφαθεί τελείως. Ό,τι και να πλησιάσεις να της πεις στο αυτί, ό,τι και αν της φωνάξεις, ακόμα και μπόμπα από ένα μεγάλο επενδυτικό deal να της πετάξεις δίπλα της, αυτή στην κοσμάρα

Γεωπολιτικές εντάσεις, τσουνάμι δασμών, αστάθεια. Το σημερινό περιβάλλον – χαρακτηριζόμενο από διαρκείς ανατροπές – κρύβει τεράστιες προκλήσεις και παγίδες. Πόσο καλά είναι «εξοπλισμένη» η Ευρώπη για να αντιμετωπίσει τα όσα έρχονται; Πού θα πρέπει να δώσουν έμφαση οι κυβερνήσεις και πώς μπορεί να κινηθεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον μία μικρή οικονομία όπως η Ελλάδα; Συζητήσαμε

Related Articles

Popular Categories

READ MORE