23.8 C
Athens
September 23, 2024
Image default
BUSINESS

Ως «Top Select Partner of the Year» ανέδειξε την Byte Computer η Fortinet

Η Byte Computer, κορυφαίος πάροχος ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, διακρίθηκε για τη δέσμευσή της στην καινοτομία και στην αριστεία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Συγκεκριμένα, η Byte Computer έλαβε το βραβείο «Top Select Partner of the Year» από τη Fortinet, για τη συνεχή της προσπάθεια να προσφέρει προηγμένες τεχνολογικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη, με στόχο τόσο τη δική τους επιχειρηματική ανάπτυξη, όσο και του ευρύτερου κλάδου.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Fortinet Security Day, συνεδρίου που εστιάζει σε ζητήματα κυβερνοσφάλειας και έλαβε χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στις 16 Σεπτεμβρίου.

«Αυτή η διάκριση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση και την εξαιρετική δουλειά ολόκληρης της ομάδας μας. Η επιτυχία μας είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις κυβερνοασφάλειας, κι αυτό μας δίνει την ώθηση να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον τομέα μας.», δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Σπύρος Βυζάντιος.

Ως Platinum Sponsor του συνεδρίου, ο Κωνσταντίνος Παλαμάρας, Senior Unified Networks Engineer της Byte Computer, μίλησε για SASE και το ρόλο του στο ενοποιημένο πλαίσιο ασφαλούς δικτύωσης, αναδεικνύοντας τις λειτουργίες και τις υπηρεσίες ασφαλείας που προσφέρει για την ενίσχυση της εταιρικής υποδομής ασφάλειας.

Related posts

ΕΣΑ: Να απαγορευτεί η πώληση βιομηχανικών προϊόντων από τις λαϊκές

banks

Trastor: Γενική Συνέλευση με πρόταση για αύξηση κεφαλαίου έως 75 εκατ.

banks

Eurobank & egg: Cluster καινοτομίας στις ψηφιακές τεχνολογίες για τουρισμό & πολιτισμό

banks

ΔΕΗ: Στο 5,50% μειώθηκε η συμμετοχή της Goldman Sachs

banks

Emirates: Δωρεάν διανυκτέρευση στο Fairmont The Palm του Ντουμπάι

banks

Απορροφά τη θυγατρική Albio Data η Βιοκαρπέτ

banks