27.1 C
Athens
September 23, 2024
Image default
BUSINESS

Με δυο νέα στελέχη ενισχύεται η NAK Katsiberis

Με δυο έμπειρα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς ενισχύεται η ομάδα της NAK Katsiberis. Η Θεοφανώ Κελέκη και η Ελένη Ιατρού εντάχθηκαν στο δυναμικό της εταιρείας, με στόχο την υποστήριξη του διαρκώς διευρυνόμενου πελατολογίου της και την ενίσχυση της αναπτυξιακής της τροχιάς.

Η Θεοφανώ Κελέκη αναλαμβάνει την Τεχνική Διεύθυνση της NAK Katsiberis. Είναι Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε., διαθέτει εμπειρία άνω των 35 ετών, τεχνογνωσία και μεγάλη εξειδίκευση στους κλάδους Πυρός, Τεχνικών Ασφαλίσεων, Αστικής Ευθύνης και Λοιπών Γενικών Κλάδων. Έχει διατελέσει σε καίριες θέσεις στον ασφαλιστικό και αντασφαλιστικό τομέα, διευθύνοντας τμήματα Ανάληψης και Ζημιών σε ηγετικούς οργανισμούς, όπως η Munich Re και η Εθνική Ασφαλιστική. Παράλληλα, έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια σύμβουλος και αργότερα μέλος σε επιτροπές της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) , συμβάλλοντας ενεργά στην ανάπτυξη και ενίσχυση του κλάδου.

Η Ελένη Ιατρού ανέλαβε τη θέση Team Manager στο τμήμα Life & Health της NAK Katsiberis. Είναι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος, με 35ετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο και με μεγάλη εξειδίκευση στις ομαδικές ασφαλίσεις προσωπικού. Κατά τη διάρκεια της πορείας της είχε ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων σε διαφορετικές νευραλγικές θέσεις στις Ομαδικές Ασφαλίσεις Υγείας αλλά και στις Ομαδικές Συνταξιοδοτικές Ασφαλίσεις. Έχει εργαστεί σε μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες, όπως η Generali και η American Life Insurance (ALICO).

Η προσθήκη των δυο νέων στελεχών στη NAK Katsiberis ενδυναμώνει περαιτέρω την εταιρεία με εμπειρία, εξειδίκευση και τεχνογνωσία και θα δημιουργήσει υπεραξία για τους πελάτες που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση. 

Related posts

Περισσότεροι από 200.000 οι συνδρομητές του Vodafone TV

banks

Pyletech Shipyards: Ο διαγωνισμός και οι επενδύσεις στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

banks

Η Intracom Telecom Αναλαμβάνει Έργο Φυσικής Ασφάλειας για τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

banks

ΟΛΘ: Υπερψηφίστηκε από τη Βουλή η συμφωνία τροποποίησης της σύμβασης παραχώρησης

banks

Αναβαθμίζει τη διαχείριση αποθηκών με λύση της Entersoft η Skroutz

banks

Ο ΣΕΚ ζητεί στήριξη κτηνοτρόφων και πτηνοτρόφων

banks