28.3 C
Athens
September 25, 2024
Image default
WORLD

Ουκρανία: Η Πολεμική Αεροπορία κατέρριψε 28 drones και 4 πυραύλους κατά τη διάρκεια νυχτερινής ρωσικής επίθεσης

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 28 από τα 32 μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) και 4 από τους 8 πυραύλους που εκτοξεύθηκαν κατά τη διάρκεια νυχτερινής ρωσικής επίθεσης.

Η Πολεμική Αεροπορία δήλωσε ότι η Ρωσία εκτόξευσε τέσσερις πυραύλους στη νότια περιοχή της Οδησσού. Ο περιφερειακός κυβερνήτης Όλεχ Κίπερ δήλωσε ότι ο ένας πύραυλος κατέπεσε σε ανοικτό χώρο και προκάλεσε πυρκαγιά η οποία κατασβέστηκε.

Τα θραύσματα προκάλεσαν ζημιές σε δύο φορτηγά χωρίς, ωστόσο, να υπάρξουν θύματα, πρόσθεσε ο Κίπερ μέσω της εφαρμογής μηνυμάτων Telegram.

Ο κυβερνήτης στην περιφέρεια του Κιέβου Ρουσλάν Κραβτσένκο δήλωσε ότι η επίθεση με drone στην περιοχή δεν προκάλεσε ζημιά σε σημαντικές υποδομές ή κατοικίες.

Οι επιθέσεις στο Χάρκοβο, στη βορειοανατολική Ουκρανία, στις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα προκάλεσαν ζημιές σε υπόστεγο αεροσκαφών.

Χθεσινή επίθεση με κατευθυνόμενη βόμβα στην πόλη του Χαρκόβου στοίχισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό 36 άλλων, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Όλεχ Σινεχούμποφ μέσω Telegram.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Related posts

Το 72% της αξίας της έχασε η πλατφόρμα Χ στα χέρια του Έλον Μασκ

banks

Μπ. Νετανιάχου: Δεν θα επιτρέψω στην Παλαιστινιακή Αρχή να αναλάβει τη διακυβέρνηση στη Γάζα

banks

Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση πανηγυρίζει επειδή οι ΗΠΑ πέτυχαν έναν ακόμη γύρο στο σπιράλ στρατιωτικών εξοπλισμών μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας

banks

Γάζα: Ανησυχία για την κατάληψη νοσοκομείου από τον στρατό του Ισραήλ

banks

Γερμανία: Απεβίωσε ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί στην επίθεση στο Μανχάιμ

banks

Στην Κύπρο η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

banks