28.3 C
Athens
September 25, 2024
Image default
BUSINESS

Χάρτα Διαφορετικότητας υπέγραψε η Mars Hellas

Η Mars Hellas με χαρά ανακοινώνει την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της για την προώθηση της ισότητας, της ενσωμάτωσης και της πολυμορφίας στον εργασιακό της χώρο. 

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019. Η Ελλάδα έγινε η 23η χώρα που υπεγράφη η Χάρτα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας, υλοποιείται από το ΚΕΑΝ σε συνεργασία με το Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση – D & I.

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, Σταύρος Μηλιώνης δήλωσε:

«Η Mars Hellas, η επιχείρηση που διαθέτει καταξιωμένη θέση στην αγορά καταναλωτικών προϊόντων, μέλος μίας από τις μεγαλύτερες οικογενειακές επιχειρήσεις παγκοσμίως, υπέγραψε τη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Η επιχείρηση έχει στη φιλοσοφία της την εστίαση στην ευημερία των ανθρώπων της, προασπίζοντας στο πλαίσιο αυτό και τις αξίες και αρχές της διαφορετικότητας. Η συμμετοχή τους, ως μία από τις επιχειρήσεις μέλη στη Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, θα συνδράμει ουσιαστικά στο έργο μας. Τους υποδεχόμαστε με χαρά».

Από την έναρξη της δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά το 1983, η Mars Hellas έχει σημειώσει σημαντική ανάπτυξη, επενδύοντας στην καινοτομία και τους πελάτες της, ενώ παραμένει προσηλωμένη στις Πέντε Αρχές που καθοδηγούν τις δραστηριότητές της: Ποιότητα, Υπευθυνότητα, Αμοιβαιότητα, Αποδοτικότητα και Ελευθερία. Μέσα από αυτές, έχει δημιουργήσει ένα συμπεριληπτικό και οικογενειακό εργασιακό περιβάλλον, όπου όλοι οι εργαζόμενοι αποκαλούνται «Συνεργάτες». Με στόχο έναν καλύτερο κόσμο για τις επόμενες γενιές, η Mars Hellas καλεί τους συνεργάτες και τους προμηθευτές της να συμβάλουν στην κοινή προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον.

Ο Άλκης Γέραλης, General Manager της Mars Hellas, ανέφερε:

«Η Mars Hellas επιδιώκει σταθερά να δημιουργεί ένα εργασιακό περιβάλλον που προάγει τη διαφορετικότητα, την ενσωμάτωση και την ίση μεταχείριση. Η υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας ενισχύει τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας και να διαμορφώνουμε ένα εργασιακό περιβάλλον όπου όλοι αισθάνονται ασφαλείς, σεβαστοί και ίσοι».

Η Χριστίνα Γιαπιτζάκη, HR Manager South Europe People & Organization της Mars, τόνισε:

«Για τη Mars, οι αξίες της διαφορετικότητας και της συμπερίληψης είναι θεμελιώδεις στη λειτουργία μας. Η υπογραφή της Χάρτας είναι ένα ακόμα βήμα προς τη δημιουργία μιας κουλτούρας που αγκαλιάζει τη μοναδικότητα κάθε εργαζόμενου και προάγει ίσες ευκαιρίες για όλους».

Related posts

Mytilineos: Mega-deal στις ΑΠΕ για Φ/Β 1,48GW και 25 έργα αποθήκευσης ενέργειας

banks

Lamda: Ρεκόρ λειτουργικών κερδών σε εμπορικά και μαρίνες το πρώτο τρίμηνο

banks

Πώς θα λειτουργεί η εφαρμογή επαλήθευσης των ευρωπαϊκών ψηφιακών πιστοποιητικών COVID-19

banks

Cenergy: Ανεβαίνει ο πήχης για τη διετία 2024-2025

banks

Morgan Stanley-Citi: Επιβεβαιώνουν τιμή-στόχο τα 45 ευρώ για Mytilineos

banks

Vodafone Ελλάδας και «Σαμαράς & Συνεργάτες», νέα μέλη της BrainReGain

banks