29.4 C
Athens
September 27, 2024
Image default
BUSINESS

Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης: Nέος Μarketing Manager ο Γιώργος Κανάκης

Ο κος Γιώργος Κανάκης είναι το νέο στέλεχος που εντάχθηκε από τις αρχές Ιουνίου στο δυναμικό της εταιρείας Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και ανέλαβε τη θέση Marketing & Trade Marketing Manager, με στόχο να αναπτύξει τις πρακτικές marketing & trade marketing της εταιρείας, καθώς και των σημάτων της Vergina Μπύρα, TUVUNU Τσάι & Ανθρακούχο νερό.

Οπως επισημαίνει η εταιρία, ο κ. Κανάκης «έχει σημαντική εμπειρία σε αντίστοιχες θέσεις στην Ελλάδα, με περισσότερα από 15 έτη εμπειρίας αλλά και εξειδίκευσης στον κλάδο του Retail και των FMCG’s, σε επιχειρήσεις στον τομέα του Super Market, του Λιανεμπορίου, των spirits και non-alcoholic beverages.

Στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στοχεύει να αναδείξει την omnichannel επικοινωνιακή στρατηγικής της εταιρείας, αναδεικνύοντας την ιστορία και τις αξίες της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, καθώς και τα USPs των σημάτων της.

Ήδη, σε συνεργασία με τη Vitamin media, έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει την 360° καμπάνια για το brand τσάι TUVUNU, και ο προγραμματισμός του είναι να συνεχιστεί εντατικά η επικοινωνιακή παρουσία της μάρκας.

Ταυτόχρονα ο κος Κανάκης σκοπεύει να ενισχύσει την trade marketing πολιτική της εταιρείας και να χρησιμοποιήσει όλες τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.

Ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, κος Νίκος Μπήλιος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης ένα ιδιαίτερα ικανό και έμπειρο στέλεχος στον τομέα του Marketing και του Trade Marketing. Ο κ. Κανάκης, διαθέτει τόσο την εμπειρία όσο και τα απαραίτητα skills για να φέρει εις πέρας τους στόχους και την αποστολή marketing της εταιρείας.

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά, και στόχος της είναι αφενός η ανάδειξη της ιστορίας, της προσφοράς της και της αναπτυξιακής της δυναμικής και αφετέρου η ανάπτυξη της αναγνωρισιμότητας αλλά και των μεριδίων αγοράς των σημάτων της», καταλήγει η ανακοίνωση.

Related posts

Fieratex: Δεν δημοσιεύει τις οικονομικές καταστάσεις 2023 για τεχνικούς λόγους

banks

Στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στην Ευρώπη η Active Energy Solutions

banks

Alpha: Ποιοι παράγοντες «ανεβάζουν» το φετινό ΑΕΠ

banks

Austriacard: Σε ειδικούς επενδυτές το 15,05%, αυξήθηκε το ποσοστό διασποράς

banks

Doppler: Στις 14 Ιουνίου η αποκοπή του δικαιώματος προτίμησης για την ΑΜΚ

banks

Νέο κατάστημα JD Sports στον Πύργο του Πειραιά

banks