29.6 C
Athens
September 27, 2024
Image default
POLITICS

Μαργαρίτης: Τα τρολ της ΝΔ χτυπούν οργανωμένα τον Δούκα – Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να υπερασπιστεί τον δήμαρχό του

Υπάρχει μια συστηματική, οργανωμένη καλά σχεδιασμένη επίθεση των τρολ της ΝΔ που χτυπάει τον δήμαρχο Αθηναίων, υπογράμμισε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Θεόδωρος Μαργαρίτης, σχολιάζοντας τη χθεσινή καταγγελία του Χάρη Δούκα προς τον Νίκο Ανδρουλάκη.

Όπως είπε ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, μιλώντας στο MEGA για τα περί «δολοφονίας χαρακτήρων» που ανέφερε ο Χάρης Δούκας, «ας δούμε –πέρα από τα εσωκομματικά– ποιο είναι το τοπίο στο πολιτικό σύστημα. Και τα τρία μεγάλα κόμματα στην κατάταξη έχουν πρόβλημα. Η ΝΔ παλεύει από 25 – 30%, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κατακρήμνιση, και το ΠΑΣΟΚ έχει μία στασιμότητα έως και μικρή άνοδο. Αυτό σημαίνει, από τα νούμερα, πως κάτι δεν πάει καλά, και η αποχή το επιβεβαιώνει».

Συνέχισε λέγοντας πως «στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ προσπαθούμε να βρούμε το νήμα που θα κάνει τη σοσιαλδημοκρατία και την κεντροαριστερά κεντρική πρωταγωνιστική δύναμη όπως ήταν, και που δεν είναι τώρα. Αυτό εξελίσσεται πολύ καλά. Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρέπει να υπερασπιστεί τον δήμαρχό του. Συνεχώς γίνονται επιθέσεις, συνεχώς στελέχη της ΝΔ επιτίθενται με τρόπο απαξιωτικό. Επειδή ο κ. Δούκας είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, μερικά στελέχη του κόμματος, δεν δείχνουν μία αναγκαία στάση υπεράσπισης μίας επιλογής που έκανε ο Ανδρουλάκης».

«Έχει στηθεί ένα γαϊτανάκι βλακείας έξι – οκτώ μήνες μετά την εκλογή δημάρχου»

Κατά τον Θεόδωρο Μαργαρίτη, o Νίκος Ανδρουλάκης θα πρέπει και να υπερασπιστεί τη νίκη της παράταξης στον δήμο, και να περιορίσει φαινόμενα ακραίων συμπεριφορών.

«Η Αθήνα είναι καθαρή, δεν είναι καλύτερη από τον κ. Μπακογιάννη αλλά δεν είναι και χειρότερη. Έχει στηθεί ένα γαϊτανάκι βλακείας έξι – οκτώ μήνες μετά την εκλογή δημάρχου. Δεν αξιολογείται κανείς στο οκτάμηνο. Αυτό που πρέπει να κάνει ο χώρος μας, είναι ότι πρέπει να υπερασπίζεται τα πρόσωπά του», κατέληξε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Δείτε όσα είπε ο Θεόδωρος Μαργαρίτης στο MEGA:

Related posts

Σύνοδος Κορυφής ΝΑΤΟ: Γιατί δεν πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Μητσότακη – Σόλτς

banks1

Μητσοτάκης: Τα περιπολικά πρέπει να γίνονται και ταξί όταν χρειάζεται

banks

ΣΥΡΙΖΑ: Από το «έχω και κότερο» στο… τροχόσπιτο «στρατηγείο» – Οι περιοδείες Κασσελάκη συνεχίζονται

banks1

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τους πλημμυροπαθείς

banks

Εκσυγχρονίζονται τα ΚΕΠ του Δήμου Αχαρνών

banks

Δημοτική Αστυνομία συστάθηκε στο Δήμο Ανδραβίδας – Κυλλήνης

banks