22.7 C
Athens
September 30, 2024
Image default
WORLD

Κίνα: Εφαρμογή μέτρων από το Πεκίνο για τη σταθεροποίηση της παραγωγής βοδινού κρέατος και γάλακτος

Το Πεκίνο θα εφαρμόσει μέτρα για τη σταθεροποίηση της παραγωγής βοδινού κρέατος και γάλακτος, ενισχύοντας την υποστήριξη του προς τις κτηνοτροφικές μονάδες, ανακοίνωσε το υπουργείο Γεωργίας και Αγροτικών Ζητημάτων.

Το ίδιο υπουργείο, μαζί με άλλα έξι υπουργεία κατάρτισε μία κοινή εγκύκλιο προδιαγράφοντας το πλαίσιο των προσπαθειών, αλλά και τους στόχους, συμπεριλαμβανομένης και της βοήθειας που πρέπει να δοθεί στις κτηνοτροφικές μονάδες για ν’ αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του αναφερόμενου τομέα.

Η Κίνα θα επικεντρώσει τις προσπάθειές της στη σταθεροποίηση της βασικής παραγωγικής γαλακτοκομικών προϊόντων από βοοειδή και πρόβατα με τις τοπικές αρχές να παροτρύνουν για την επιτάχυνση υλοποίησης προγραμμάτων, που στοχεύουν στην επέκταση και βελτίωση της ποιότητας εκτροφής του ζωικού κεφαλαίου.

Μεταξύ των προσπαθειών που θα γίνουν θα ενισχυθεί η οικονομική και ασφαλιστική υποστήριξη προς τις κτηνοτροφικές μονάδες, ενώ θα καταρτιστεί και μία λευκή λίστα για την αξιολόγηση των μονάδων εκτροφής βοδινών για την παραγωγή γάλακτος.

Οι κτηνοτροφικές μονάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα λάβουν βοήθεια μέσω ανανεώσεων, αλλά και παρατάσεων των δανείων τους.

Related posts

Γάζα: Τουλάχιστον 31.045 είναι οι νεκροί Παλαιστίνιοι και 72.654 οι τραυματίες από την 7η Οκτωβρίου του 2023

banks

Νετανιάχου: Όχι σε κατάπαυση του πυρός αν δεν απελευθερωθούν οι όμηροι

banks

Ισραήλ: Πατέρας που έχασε τον γιο του στην επίθεση της Χαμάς παρακαλεί τους πιλότους “να ρίξουν τις βόμβες στη θάλασσα”, όχι στη Γάζα

banks

ΗΠΑ: Τηλεδιάσκεψη μεταξύ Ισραηλινών και Αμερικανών αξιωματούχων για την επίθεση στη Ράφα

banks

Ορμπάν: Η Ουγγαρία εμμένει στην αντίθεσή της στην έναρξη ενταξιακών συνομιλιών της ΕΕ με την Ουκρανία

banks

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση analytica 2024

banks