25.6 C
Athens
October 1, 2024
Image default
BUSINESS

Την Intracom Telecom επισκέφτηκε ο αναπληρωτής υπ. Υψηλής Τεχνολογίας της Αρμενίας

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υψηλής Τεχνολογίας της Αρμενίας, κ. Ruben Simonyan, επισκέφθηκε πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της Intracom Telecom στην Παιανία Αττικής. Τον υποδέχθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Kartlos Edilashvili, και ανώτατα στελέχη της εταιρείας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Simonyan ξεναγήθηκε στα εργαστήρια Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της εταιρείας και ενημερώθηκε για τις διεθνείς δραστηριότητες του ομίλου, καθώς και για τις τεχνολογίες αιχμής που αναπτύσσονται στη χώρα από Έλληνες επιστήμονες. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην πρόοδο που σημειώνει η Intracom Telecom στις τεχνολογίες Σταθερής Ασύρματης Πρόσβασης, και συγκεκριμένα στο φάσμα συχνοτήτων 5G. Επιπλέον, η συζήτηση επεκτάθηκε στην προοπτική για περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της Intracom Telecom στην Αρμενία.

Ο όμιλος Intracom Telecom απασχολεί παγκοσμίως 1.600 εργαζομένους, εκ των οποίων 1.200 στην Ελλάδα, ενώ οι εξαγωγές της εταιρείας αγγίζουν το 70% του κύκλου εργασιών της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Intracom Telecom, έχοντας θέσει ως προτεραιότητα την έρευνα και ανάπτυξη, επενδύει ετησίως περίπου το 10% των εσόδων της σε δραστηριότητες που ενισχύουν την καινοτομία.

Related posts

Μείωση ζημιών αλλά και κύκλου εργασιών για τα ΕΛΤΑ το 2023

banks

Ολοκληρώθηκε το νέο εργοστάσιο της Υφαντής στις ΗΠΑ

banks

KPMG: Ο κορυφαίες εταιρείες βελτιώνουν την πληροφόρηση για το κλίμα – Οι μεγάλες προκλήσεις

banks

«Πράσινο φως» στον ΟΠΑΠ για την εξαγορά της Stoiximan άναψε η επιτροπή κεφαλαιαγοράς

banks

Επιχειρήσεις: Οι μοχλοί στήριξης απέναντι στην πανδημία

banks

Alpha Bank: Προετοιμάζει μεταβίβαση απαιτήσεων σε SPVs

banks