27.1 C
Athens
October 3, 2024
Image default
BUSINESS

Με νέα προσφορά τιμά η ZeniΘ την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών

Η ZeniΘ τιμά την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), με μια σειρά από δράσεις.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, συμμετέχοντας σε αυτόν τον παγκόσμιο θεσμό που γιορτάζεται σε περισσότερες από 60 χώρες, η ΖeniΘ αναδεικνύει τη σημασία της άριστης εξυπηρέτησης και την αφοσίωσή της στους πελάτες της. Για τον λόγο αυτό, προσφέρει στους καταναλωτές μια ευκαιρία να επωφεληθούν από την ειδική προσφορά Dual Energy, η οποία θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στα καταστήματα ΖeniΘ, για όλη την εβδομάδα από τη Δευτέρα 7 έως και το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Η προσφορά δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αποκτήσουν συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος και φυσικού αερίου, εξασφαλίζοντας έκπτωση έως και 120€ στο φυσικό αέριο και έως 50% στο ρεύμα, με δώρο τα πάγια για 1 χρόνο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της φετινής Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης Πελατών, όσοι επισκεφθούν ένα από τα 11 καταστήματα ΖeniΘ ανά την Ελλάδα, θα απολαύσουν μια υποδοχή με καφέ, κεράσματα, δώρα και πολλές εκπλήξεις.

Related posts

Ahold Delhaize (Q1): Αύξηση 30% στις online πωλήσεις της μητρικής της ΑΒ 

banks

Φουρλής: Κινήσεις με στόχο διπλασιασμό περιθωρίων κέρδους

banks

Πρωταθλήτρια η πειρατεία στις αθλητικές πλατφόρμες

banks

Epsilon Net: Στόχος διπλασιασμός μεγεθών στην τριετία!

banks

Συσκευασίες με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα λανσάρει η ΝΟΥΝΟΥ

banks

Σαράντης: Εξαγορά στη Ρουμανία, σήμα για κέρδη η «ανάσα» στα κόστη 

banks