28.2 C
Athens
October 4, 2024
Image default
BUSINESS

Γερμανός: 20% payzy cashback για αγορά οικιακών μικροσυσκευών

Το 20% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ (cashback) κερδίζουν οι καταναλωτές που θα αποκτήσουν στον «Γερμανό» οικιακές μικροσυσκευές με payzy by Cosmote. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου αποκλειστικά για αγορά οικιακών μικροσυσκευών συνολικής αξίας, ανά συναλλαγή, €79 και άνω, στα φυσικά καταστήματα «Γερμανός» σε όλη την Ελλάδα ή online στο www.germanos.gr.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση στον «Γερμανό» οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα μικρών οικιακών συσκευών από κορυφαία brands, για να απολαύσουν άνεση και ευκολία στον χώρο τους. Από συσκευές για την κουζίνα (καφετιέρες, βραστήρες, φριτέζες αέρος, τοστιέρες, φουρνάκια, φρυγανιέρες, πολυμίξερ, ψηστιέρες κ.ά.) και την καθαριότητα του σπιτιού (ηλεκτρικές σκούπες, σκούπες ρομπότ, σίδερα ατμού, πρέσες κ.ά.), μέχρι συσκευές προσωπικής περιποίησης και υγιεινής (σεσουάρ, ξυριστικές-κουρευτικές μηχανές, ισιωτικά μαλλιών, ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες, ζυγαριές κ.ά.). Αλλά και συσκευές που δημιουργούν το ιδανικό κλίμα και την κατάλληλη θερμοκρασία (αερόθερμα, υγραντήρες, αφυγραντήρες, ηλεκτρικά καλοριφέρ, καθαριστές αέρα, ηλεκτρικές κουβέρτες, ανεμιστήρες κ.ά.), εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Συσκευές καινοτόμες που με την βοήθεια της τεχνολογίας δίνουν λύσεις και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα.

Για να επωφεληθούν οι καταναλωτές από την προσφορά αρκεί να έχουν εγγραφεί στο payzy by Cosmote, να έχουν εκδώσει Virtual ή/και Physical χρεωστική payzy κάρτα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγορά σε οικιακές μικροσυσκευές μέσω αυτής, καθώς και να επισυνάψουν την απόδειξη της αγοράς τους στο payzy by COSMOTE app έως τις 31/10/2024.

Related posts

Δυο νέους ναυπηγικούς γερανούς απέκτησε ο ΟΛΠ

banks

Ψηφιακός και επιχειρησιακός μετασχηματισμός για την Καυκάς

banks

Γ. Στάσσης: Κρίσιμο η νέα Κομισιόν να πιέσει για περισσότερες διασυνδέσεις

banks

Γ. Εμίρης (Alpha Bank): Κλειδί η επιτάχυνση εξαγορών και συγχωνεύσεων

banks

Εγκρίθηκε από ΤτΕ η συγχώνευση Παγκρήτιας με Συνεταιριστική Κεντρικής Μακεδονίας

banks

Στις 20 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση της Eurobank

banks