27.1 C
Athens
October 9, 2024
Image default
POLITICS

Θεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης μίκρυνε και δίχασε τον ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρεί τη διάλυση – Φοβάται τη βάση

«Δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος κάποιος ο οποίος στέλνει εξώδικα στην Κεντρική Επιτροπή και στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος», υπογράμμισε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αφήνοντας αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Όπως είπε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά 90,1, «η Κεντρική Επιτροπή σε τρεις μέρες θα συζητήσει όλα τα ζητήματα. Η άποψή μου είναι ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος κάποιος ο οποίος στέλνει εξώδικα στην Κεντρική Επιτροπή και στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, δεν σέβεται τις συλλογικές αποφάσεις του κόμματος, λέγοντας αυτά τα οποία λέει, υπογράφει ως πρόεδρος, ενώ δεν είναι πρόεδρος του κόμματος, και δεν δέχεται ούτε τα δικαιολογητικά τα οποία υπήρξαν. Για παράδειγμα, στο «πόθεν έσχες» γράφει στο σημείωμά του, αντίθετα από τις αποφάσεις, ότι δεν θα έπρεπε να αναρτηθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το συνέδριο. Αδιανόητα πράγματα. Εφόσον συνεχίζει και επιμένει σε όλα αυτά, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος».

Θεοχαρόπουλος: «Ο Κασσελάκης μίκρυνε το κόμμα, δίχασε το κόμμα»

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι είναι «βομβιστής» ο πρώην πρόεδρος, απάντησε πως «ο Στέφανος Κασσελάκης μίκρυνε το κόμμα, δίχασε το κόμμα και με αυτά τα οποία κάνει ακόμα και σήμερα το μόνο που επιχειρεί να πετύχει, είτε ηθελημένα είτε άθελα, είναι τη διάλυση του κόμματος και γι’ αυτό οφείλουμε να προστατευτούμε, οφείλουμε να προστατευτεί το κόμμα, ο κόσμος της Αριστεράς, ο οποίος θέλει έναν ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ βιώσιμο».

«Ο Στέφανος Κασσελάκης φοβάται τη βάση»

Απαντώντας αν τάσσεται υπέρ της διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος υποστήριξε ότι «ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πρόκειται να εκλεγεί στη βάση, εφόσον πάμε στη βάση, ο ίδιος το ξέρει αυτό και φοβάται τη βάση. Απόδειξη είναι ότι δεν οδήγησε, όταν του ζητήσαμε, το κόμμα στη βάση, θέλει να αποφύγει τη βάση με κάθε του κίνηση και θεωρώ ότι η χθεσινή του ενέργεια είναι μια ενέργεια με σκοπό να δημιουργήσει θόρυβο, ώστε να μην κατέβει στη βάση ξανά. Θέλει να τορπιλίσει τη διαδικασία και να μην κατέβει».

Κληθείς να σχολιάσει τη δήλωση του βουλευτής Κιλκίς Πέτρου Παππά για την παρουσία ένστολου σε μια εκδήλωση του ΚΚΕ, είπε «πλήρης διαφωνία του κόμματος και όλων μας με τη δήλωση του κ. Παππά. Υπάρχει θέμα εξηγήσεων στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική ομάδα».

Related posts

Τατάρ: Είπα στην Ολγκίν ότι δεν υπάρχει κοινό έδαφος για να καθίσουμε στο τραπέζι

banks1

Φορο-παγίδα για ελεύθερους επαγγελματίες και ψηφοφόρους βάζει η κυβέρνηση

banks

Σαρμάς στους υπουργούς: Εντοπίστε τους κινδύνους

banks

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ψήφισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Αλκιβιάδης Στεφανής

banks

Από τις πηγές της Πάρνηθας θα πίνει νερό η Χασιά

banks1

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Πώς «βλέπουν» τα τουρκικά ΜΜΕ το τετ α τετ

banks