Saturday, April 19, 2025
23.9 C
Athens

Νέα ψηφιακή λύση για επιχειρήσεις εστίασης από τη SoftOne F&B

Η SOFTONE F&B, αξιοποιεί την τεχνογνωσία των SUNSOFT & TWINSOFT, και διαθέτει την αναβαθμισμένη έκδοση της πλατφόρμας GO ESTIASIS, mobile λύσης για επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης, καθιστώντας τες πιο αποτελεσματικές στη διαχείριση καταστημάτων.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, μέσω του συστήματος MyGOEstiasis, οι επιχειρηματίες αποκτούν απομακρυσμένο και πλήρη έλεγχο των λειτουργιών του καταστήματός τους, με πρόσβαση σε αναλυτικές αναφορές και διαδραστικούς ψηφιακούς πίνακες ελέγχου. Η διαχείριση παραγγελιών, τραπεζιών, διανομής και παραλαβής πραγματοποιείται από μία ενιαία κεντρική οθόνη, ενώ η πλήρης διασύνδεση με όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες online παραγγελιών καθιστά την πλατφόρμα μοναδική στο είδος της.

Παράλληλα, το GO ESTIASIS διατίθεται και ως All-in-One λύση, προσφέροντας τη δυνατότητα ταυτόχρονης έκδοσης αποδείξεων και αποδοχής πληρωμών με κάρτες από μία μόνο συσκευή – απλοποιώντας σημαντικά τις καθημερινές διαδικασίες.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στη συμμόρφωση με τις κανονιστικές απαιτήσεις, καθώς το σύστημα υποστηρίζει πλήρη διασύνδεση με EFT/POS συσκευές και την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. Επιπλέον, η λειτουργία της πλατφόρμας διασφαλίζεται ακόμη και εκτός σύνδεσης internet, εξασφαλίζοντας την αδιάλειπτη έκδοση ηλεκτρονικών και έντυπων παραστατικών, σε κάθε συνθήκη λειτουργίας.

H Ιωάννα Κωτσόγιαννη, MidMarket Business Unit General Manager της ENTERSOFT SOFTONE, σημείωσε:

«Η πλατφόρμα GO ESTIASIS ενσωματώνει προηγμένες λειτουργίες που αναβαθμίζουν ουσιαστικά την καθημερινότητα των επιχειρήσεων στον κλάδο της εστίασης. Με την υιοθέτηση της πλατφόρμας, οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την αυτοματοποίηση καθημερινών διαδικασιών, βελτιώνοντας παράλληλα την εμπειρία των πελατών τους».

Μάθετε περισσότερα στο: https://goestiasis.gr/

Hot this week

Γεωπολιτικές εντάσεις, τσουνάμι δασμών, αστάθεια. Το σημερινό περιβάλλον – χαρακτηριζόμενο από διαρκείς ανατροπές – κρύβει τεράστιες προκλήσεις και παγίδες. Πόσο καλά είναι «εξοπλισμένη» η Ευρώπη για να αντιμετωπίσει τα όσα έρχονται; Πού θα πρέπει να δώσουν έμφαση οι κυβερνήσεις και πώς μπορεί να κινηθεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον μία μικρή οικονομία όπως η Ελλάδα; Συζητήσαμε

Τι συζήτησαν θεσμοί, ΤτΕ, τράπεζες και servicers στις συναντήσεις της Αθήνας

"Απόβαση" στην Αθήνα πραγματοποίησαν αυτές τις ημέρες κλιμάκια εκ Βρυξελλών και Φρανκφούρτης, τα οποία είχαν back to back συναντήσεις, τόσο με την Τράπεζα της Ελλάδος (ΤτΕ), όσο και με τις τράπεζες, αλλά και τους servicers, προκειμένου να ενημερωθούν… από πρώτο χέρι για όλα τα ζητήματα που αφορούν στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα.  Πέρα

Southrock: «Πράσινη» πιστοποίηση EDGE για τα οικιστικά έργα στη Μύκονο

Τη διεθνή πιστοποίηση EDGE (Excellence in Design for Greater Efficiencies) από τoν ανεξάρτητο φορέα Green Business Certification Inc. (GBCI) απέκτησε η Southrock Asset Management για τα πολυτελή οικιστικά της έργα στις περιοχές Άγιος Ιωάννης και Φωκός στη Μύκονο. Σύμφωνα μάλιστα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για την πρώτη φορά που αντίστοιχα έργα στην Ελλάδα λαμβάνουν αυτή

Σκλαβενίτης: Εκτακτο bonus 300 ευρώ σε όλους τους εργαζόμενους

Bonus ύψους 300 ευρώ χορηγεί σε όλους τους υπαλλήλους της η Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης,  όπως επιβεβαίωσαν πηγές κοντά στην αλυσίδα. Η παροχή καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους, ανεξαρτήτως αν είναι πλήρους ή μερικής απασχόλησης, λόγω της καλής πορείας της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.  To κόστος της έκτακτης παροχής εκτιμάται περίπου στα 10 εκατ. ευρώ.  

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στον επόμενο τόνο η μετοχή θα γράφει τα 20 ευρώ

Κάποιος να αλλάξει την μπαταρία στο ακουστικό της αγοράς γιατί δεν άκουγε που δεν άκουγε τελευταία τα θετικά νέα των εταιρειών, τώρα έχει κουφαθεί τελείως. Ό,τι και να πλησιάσεις να της πεις στο αυτί, ό,τι και αν της φωνάξεις, ακόμα και μπόμπα από ένα μεγάλο επενδυτικό deal να της πετάξεις δίπλα της, αυτή στην κοσμάρα

Related Articles

Popular Categories

READ MORE