«Καρφιά» Γερουλάνου κατά Ανδρουλάκη: «Ο σχεδιασμός δεν έχει βγει, η ώρα για αλλαγές είναι τώρα» – Έντονος διάλογος με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ
πολιτική
Έναν έντονο διάλογο είχε κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ) του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης με τον Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος πήρε «σκυτάλη» από τον Χάρη Δούκα στην κριτική στην ηγεσία του κόμματος. «Ο σχεδιασμός δεν έχει βγει», είπε ο κ. Γερουλάνος σύμφωνα με πληροφορίες, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για αλλαγές άμεσα, ενώ ζήτησε συχνότερη συνεδρίαση των κεντρικών οργάνων.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντέδρασε απαντώντας πως «δεν γίνεται να είσαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και να λες ότι δεν αποφασίζουμε όλοι μαζί», σημειώνοντας ότι όλες οι κρίσιμες αποφάσεις ελήφθησαν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Ο διάλογος Ανδρουλάκη – Γερουλάνου στη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ
Γερουλάνος: Ο σχεδιασμός δεν έχει βγει. Η ώρα για αλλαγές είναι τώρα. Ζητώ συχνότερη συνεδρίαση οργάνων.
Ανδρουλάκης: Πώς γίνεται να είσαι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και να λες ότι δεν αποφασίζουμε όλοι μαζί;
Γερουλάνος: Εκφράζω την αγωνία μου. Να συνεδριάζουν περισσότερο τα κεντρικά όργανα.
Ανδρουλάκης: Όλες οι αποφάσεις πάρθηκαν στην ΚΟ.
Γερουλάνος: Εγώ σου λέω αυτό που πιστεύω.
Αντιπαράθεση και με τον Χάρη Δούκα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης φέρεται να είχε διάλογο και με τον Χάρη Δούκα, στον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε:
«Γιατί επιμένεις στις προκριματικές; Έγιναν πριν πολλά χρόνια και δεν είχαν καλά αποτελέσματα». «Αφού δεν είχαν καλά αποτελέσματα, γιατί μπήκαν στο καταστατικό;», απάντησε ο δήμαρχος Αθηναίων.


