Saturday, September 6, 2025
27.5 C
Athens

Eurolife: Μονοψήφιο το ποσοστό αναπροσαρμογής των ασφάλιστρων υγείας

Την απόφαση διαμόρφωσης του μέσου όρου της αναπροσαρμογής των ασφαλίστρων του χαρτοφυλακίου των ισοβίων προγραμμάτων υγείας σε ποσοστό της τάξεως του 50% του δείκτη υγείας του ΙΟΒΕ, διασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, ότι το μέγιστο ποσοστό αύξησης ανά πελάτη θα είναι μονοψήφιο, ανακοίνωσε η Eurolife.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει: 

«Για την Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται πάντα δίπλα σε εκείνους που την εμπιστεύονται καθημερινά, για αυτό και οι ασφαλισμένοι της είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής της.

Η εταιρεία, με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όλους, διατηρώντας τη συνέπεια που διακατέχει όλα τα χρόνια την τιμολογιακή της πολιτική αλλά και επιδεικνύοντας έμπρακτα για μια ακόμη φορά ιδιαίτερη ευαισθησία προς τη συνολική κατάσταση των οικογενειακών και προσωπικών οικονομικών των πολιτών, αποφάσισε για το 2025, να διαμορφώσει το μέσο όρο της αναπροσαρμογής των ασφαλίστρων του χαρτοφυλακίου των ισοβίων προγραμμάτων υγείας σε ποσοστό της τάξεως του 50% του δείκτη υγείας του ΙΟΒΕ, διασφαλίζοντας, ταυτόχρονα, ότι το μέγιστο ποσοστό αύξησης ανά πελάτη θα είναι μονοψήφιο.

Η Eurolife FFH είναι βέβαιη ότι, μετά και τη δημόσια συζήτηση, η Πολιτεία θα φροντίσει ώστε να εξεταστούν όλες οι παράμετροι του προβλήματος, το οποίο προκύπτει κυρίως από τη διαμόρφωση του κόστους των υπηρεσιών υγείας στον ιδιωτικό τομέα, όπως σωστά αυτό αποτυπώνεται από τον δείκτη υγείας του ΙΟΒΕ, και θα λάβει τα απαραίτητα ρυθμιστικά και νομοθετικά μέτρα για μια άμεση και δίκαιη λύση.

Η επιβάρυνση που θα προκύψει από τον περιορισμό της αναπροσαρμογής ασφαλίστρων θα απορροφηθεί από την εταιρεία, με πλήρη σεβασμό προς τους προβλεπόμενους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς Φερεγγυότητας.

Θα ακολουθήσει λεπτομερής ενημέρωση των πελατών της εταιρείας για το θέμα».

Hot this week

Γεωπολιτικές εντάσεις, τσουνάμι δασμών, αστάθεια. Το σημερινό περιβάλλον – χαρακτηριζόμενο από διαρκείς ανατροπές – κρύβει τεράστιες προκλήσεις και παγίδες. Πόσο καλά είναι «εξοπλισμένη» η Ευρώπη για να αντιμετωπίσει τα όσα έρχονται; Πού θα πρέπει να δώσουν έμφαση οι κυβερνήσεις και πώς μπορεί να κινηθεί σε ένα τέτοιο περιβάλλον μία μικρή οικονομία όπως η Ελλάδα; Συζητήσαμε

Την εικόνα μίας πρωτεύουσας που βρίσκεται στην τελευταία φάση μιας προεκλογικής περιόδου δίνει σήμερα το Παρίσι, όπου πραγματοποιούνται τρεις πολιτικές συγκεντρώσεις. Η πρώτη άρχισε στις 13.00 ώρα Ελλάδας και διοργανώθηκε από δύο κόμματα της αριστεράς, την Ανυπότακτη Γαλλία και τους Οικολόγους. Η δεύτερη άρχισε στις 16.00 ώρα Ελλάδας και διοργανώθηκε από τον ακροδεξιό Εθνικό Συναγερμό

08:51, Σάββατο 19 Απριλίου 2025 πολιτική Φωτογραφία: Intime «Η νέα ανακοίνωση του οίκου Standard & Poor’s αποτελεί μια ακόμα διεθνή αντικειμενική αναγνώριση του μετρήσιμου αποτελέσματος που παράγει η συστηματική και αποφασιστική οικονομική πολιτική των κυβερνήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, μια οικονομική πολιτική που συνδυάζει τη δημοσιονομική στοχοθεσία και σύνεση με την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή»

Business Banking Εθνικής Τράπεζας: Στο επίκεντρο η ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Έπειτα από μια περίοδο πρωτοφανών προκλήσεων, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο ακρογωνιαίος λίθος της ελληνικής και ευρωπαϊκής οικονομίας, στρέφουν το βλέμμα τους στο μέλλον και είναι έτοιμες να κάνουν με μεγαλύτερη σιγουριά τα επόμενα βήματα για να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η Εθνική Τράπεζα, αναγνωρίζοντας τη δυναμική και την σημασία των ΜμΕ, στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξή τους

Μητσοτάκης: Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος τους 12:15, Δευτέρα 21 Απριλίου 2025 πολιτική «Οι πιστοί της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας θρηνούν την απώλεια του θρησκευτικού ηγέτη τους και οι απανταχού Χριστιανοί συμμετέχουν στο πένθος τους. Μαζί τους και κάθε πολίτης της Γης που

Related Articles

Popular Categories

READ MORE