26.3 C
Athens
June 29, 2024
Image default
POLITICS

Άδωνις Γεωργιάδης: Αν προκηρυχθεί νέα στάση εργασίας στο «Αγλαΐα Κυριακού» θα στραφώ σε ιδιώτες

Τη νέα δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη τη στάση εργασίας των αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ξεκαθαρίζω ότι εκβιασμό της κυβερνήσεως εν όψει ευρωεκλογών, στις πλάτες των παιδιών δεν θα ανεχθώ. Εάν προκηρύξουν και νέα στάση εργασίας γνωρίζοντας ότι παρανομούν, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η στάση εργασίας τους τελειώνει αναγκαστικά πριν την έκδοση της δικαστικής αποφάσεως, θα αναζητήσω λύσεις στον ιδιωτικό τομέα», τονίζει σε ανάρτησή του στο X.

Αναλυτικά η ανάρτηση του υπουργού

Δεύτερη συνεχόμενη απόφαση του Δικαστηρίου που κρίνει παράνομη τη στάση εργασίας των αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Ξεκαθαρίζω ότι εκβιασμό της Κυβερνήσεως εν όψει Ευρωεκλογών, στις πλάτες των παιδιών δεν θα ανεχθώ. Εάν προκηρύξουν και νέα στάση εργασίας γνωρίζοντας ότι παρανομούν, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι η στάση εργασίας τους τελειώνει αναγκαστικά πριν την έκδοση της δικαστικής αποφάσεως, θα αναζητήσω λύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Το πώς θα το αποφασίσω τις επόμενες μέρες. Λυπούμαι πραγματικά που ενώ γνωρίζουν ότι το Υπουργείο Υγείας έχει κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν, για να καλύψει τα πραγματικά κενά, για πολιτικούς και ιδεολογικούς λόγους αποφασίζουν να παρανομούν συστηματικά.

Δεύτερη συνεχόμενη απόφαση του Δικαστηρίου που κρίνει παράνομη την στάση εργασίας των αναισθησιολόγων στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Ξεκαθαρίζω ότι εκβιασμό της Κυβερνήσεως εν όψει Ευρωεκλογών, στις πλάτες των παιδιών δεν θα ανεχθώ. Εάν προκηρύξουν και νέα στάση… pic.twitter.com/4aR9WbfwlH

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) May 29, 2024

Related posts

Παύλος Μαρινάκης: Ας μην τσουβαλιάζουμε όλους τους επαγγελματίες ως φοροφυγάδες

banks1

Στις Βρυξέλλες σήμερα οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

banks

Νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα στα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

banks1

Συγχαρητήρια Τσούνη σε Ολυμπιακό για το «American Space Piraeus Pop-Up στο Στάδιο Καραϊσκάκης»

banks

Μητσοτάκης για Rafale: Τα ελληνικά φτερά δυναμώνουν

banks

Ανακοινώθηκαν οι 25 πρώτοι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι του Γιώργου Πατούλη

banks