26 C
Athens
June 28, 2024
Image default
POLITICS

Βασίλης Κικίλιας: «Οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη»

Συγχαρητήρια έδωσε ο Βασίλης Κικίλιας στις δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας για τον περιορισμό της φωτιάς στην Κερατέα. Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι «120 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 4 ομάδες δασοκομάντος και πλήθος εθελοντών πυροσβεστών με υδροφόρα οχήματα κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά.»

Ακόμη, ο υπουργός μέσω ανάρτησης του πρόσθεσε πως «Οι δυνάμεις κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατέψουν σπίτια και ανθρώπινες ζωές σε Εύβοια, Άνδρο, Πελοπόννησο και Έβρο.»

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Κικίλια χθες το βράδυ:

«Λίγο πριν το τέλος της ημέρας, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη. 120 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 4 ομάδες δασοκομάντος και πλήθος εθελοντών πυροσβεστών με υδροφόρα οχήματα κατάφεραν μέσα στη νύχτα, και χωρίς να έχουν την πολύτιμη συνδρομή των εναέριων μέσων, να περιορίσουν τη φωτιά στην Κερατέα μέσα σε μόλις 1 ώρα.

Οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας αντιμετώπισαν σήμερα άμεσα 3 ακόμη επικίνδυνες πυρκαγιές στην Αττική, ενώ κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να προστατέψουν σπίτια, ανθρώπινες ζωές και δάση σε Εύβοια, ‘Ανδρο, Πελοπόννησο και Έβρο. Συγχαρητήρια σε όλους!»

Λίγο πριν το τέλος της ημέρας, οι δυνάμεις Πολιτικής Προστασίας κέρδισαν άλλη μια σκληρή μάχη. 120 πυροσβέστες με 38 οχήματα, 4 ομάδες δασοκομάντος και πλήθος εθελοντών πυροσβεστών με υδροφόρα οχήματα κατάφεραν μέσα στη νύχτα, και χωρίς να έχουν την πολύτιμη συνδρομή των εναέριων…

— Vassilis Kikilias (@Vkikilias) June 22, 2024

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Related posts

Πτώση Καναντέρ: Τα συλλυπητήριά τους εξέφρασαν Τούρκοι αξιωματούχοι

banks

Περιβαλλοντικές παρεμβάσεις στο Ηράκλειο Αττικής

banks1

Δημοσκόπηση: Στις 14 μονάδες η διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ – Τα σενάρια κατανομής των εδρών

banks1

Συνέδριο Εconomist: Βολές Φαραντούρη κατά κυβέρνησης για τα καρτέλ

banks

«Επιστροφή στο σπίτι μας»: Η ανάρτηση Μητσοτάκη μετά την αποχώρηση από το Μαξίμου

banks

Ορκίζεται πρωθυπουργός ο Ιωάννης Σαρμάς – Ποιοι θα στελεχώσουν τα κρίσιμα υπουργεία για ένα μήνα

banks1