31.4 C
Athens
June 26, 2024
Image default
POLITICS

Ζαχαριάδης για τη Διεθνή Διάσκεψη του Ινστιτούτου Τσίπρα: Πολύ σημαντική στιγμή για τον χώρο μας

«Θεωρώ ότι είναι μια πάρα πολύ σημαντική στιγμή και για τον χώρο μας και για τις ιδέες μας», σχολίασε ο Κώστας Ζαχαριάδης μέλος της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στη Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα.

«Νομίζω ότι χρειάζεται ο ευρύτερος προοδευτικός χώρος κέντρα και ινστιτούτα προβληματισμού σαν την προσπάθεια που θέλει να κάνει και κάνει ο Αλέξης Τσίπρας και νομίζω ότι είναι μία δυνατότητα να συζητήσουμε. Θέλω να πω για να το γνωρίζουν και οι πολίτες ότι η είσοδος είναι ελεύθερη, μπορεί να έρθει κάποιος να παρακολουθήσει. Θα είναι στο Ωδείο Αθηνών. Θα είναι μεγάλες προσωπικότητες της ευρωπαϊκής κεντροαριστεράς.

Η Διεθνής Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη ανάπτυξη πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στο Ωδείο Αθηνών

Νομίζω ότι είναι μια πολύ σημαντική στιγμή να συζητήσουμε πέρα από τις κομματικές αντιπαραθέσεις, ζητήματα για το πού πάει η Ευρώπη, ποιες είναι οι εξελίξεις του ευρύτερου χώρου μας και να υπάρξει μία ώσμωση. Ο σκοπός του ινστιτούτου δεν είναι να αναμειχθεί στην κομματική ζωή της χώρας», είπε ο κ. Ζαχαριάδης στο MEGA.

Η Διάσκεψη

Η Διεθνής Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη ανάπτυξη με τη συμμετοχή κορυφαίων πολιτικών και πολιτειακών παραγόντων από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια, την Ευρώπη και την Αμερική είναι η πρώτη δημόσια εκδήλωση του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα, που προσδοκά να αποτελέσει δεξαμενή ουσιαστικής πολιτικής σκέψης και ανάδειξης προοδευτικών πολιτικών, συμβάλλοντας στον ευρύτερο δημόσιο διάλογο για το μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Διεξάγεται σήμερα και αύριο στο Ωδείο Αθηνών. Στόχος του Ινστιτούτου Αλέξη Τσίπρα, είναι η επεξεργασία και ανάδειξη προοδευτικών πολιτικών και λύσεων, καθώς και η συμβολή στο διάλογο ευρύτερων δημοκρατικών δυνάμεων για τη διαμόρφωση ενός μέλλοντος ειρήνης, δικαιοσύνης και βιώσιμης ανάπτυξης για όλες τις Ελληνίδες και για όλους τους Έλληνες.

Related posts

Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Στην Ολομέλεια εν μέσω αντιδράσεων το νομοσχέδιο

banks1

«Δεν ερχόμαστε ως τιμωροί» αναφέρει σε μήνυμα του ο νέος Δήμαρχος Ναυπλιέων

banks1

Νέα αποχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ – «Δεν προσομοιάζει σε αριστερό ριζοσπαστικό κόμμα»

banks

Ζητούμενο η ολοκληρωμένη διαχείριση Στερεών Αποβλήτων σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα της ΚΕΔΕ

banks1

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα: «Οι εφημερίδες του Πειραιά, γινόμαστε δημοσιογράφοι – παρουσιαστές» για παιδιά 

banks

Χορεύουν στο ρυθμό του Σαμαρά στη Ν.Δ. για την τροπολογία με τους μετανάστες

banks1