26.7 C
Athens
October 9, 2024
Image default
BUSINESS

Θυγατρική της Aegean γίνεται η ATCOM μέσω διαδικασίας αναδιάρθρωσης

Η ATCOM, στο πλαίσιο της διαδικασίας αναδιάρθρωσής της, ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με την AEGEAN, βάσει της οποίας μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας αναδιάρθρωσης και εξυγίανσής της, θα καταστεί εμμέσως θυγατρική του Ομίλου AEGEAN, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. Η υπάρχουσα διοικητική ομάδα θα συνεχίσει να έχει την ευθύνη της επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρίας.

Η παραπάνω συμφωνία εξασφαλίζει την ομαλή συνέχιση της πολυετούς και επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, σχετικά με το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την υποστήριξη των ψηφιακών υπηρεσιών προς την AEGEAN. 

“Εικοσιπέντε χρόνια μετά την ίδρυσή της, η ATCOM μπαίνει σε μία νέα εποχή και μάλιστα σε ιδανική συγκυρία, καθώς εξελίσσεται γοργά το ψηφιακό οικοσύστημα. Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πλάνου αναδιάρθρωσης, η νέα σχέση που θα προκύψει με την AEGEAN θα διασφαλίζει ότι η ATCOM όχι μόνο θα παραμείνει η ηγέτιδα εταιρεία στην αγορά των ψηφιακών υπηρεσιών, αλλά και θα διευρύνει περαιτέρω το εύρος των δραστηριοτήτων και των συνεργασιών της.” δήλωσε ο CEO της ATCOM κ. Κωνσταντίνος Θεοτoκάς.

Related posts

Πρεμιέρα στη σεζόν για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

banks

Επεκτείνει το πρόγραμμα επιβράβευσης για συνεπείς δανειολήπτες η Optima Bank

banks

Αυξημένες πληρότητες και τιμές στα ξενοδοχεία της Αθήνας τον Ιανουάριο

banks

Intralot: Μερική πρόωρη αποπληρωμή ομολόγου από Intralot Capital Luxembourg

banks

Κωτσόβολος: Πρώτος retailer με καταστήματά του προσβάσιμα σε άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού

banks

CNL Capital: Εξέδωσε ομολογιακό δάνειο 500.000 ευρώ

banks