21.2 C
Athens
May 15, 2024
Image default
BUSINESS

Πρεμιέρα στη σεζόν για τα ξενοδοχεία του Metaxa Hospitality Group

Το Metaxa Hospitality Group, υποδέχεται τη φετινή καλοκαιρινή περίοδο με το άνοιγμα των ξενοδοχείων του, επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Το 5* Creta Maris Resort στην Χερσόνησο Ηρακλείου, έχει ανοίξει τις πόρτες του από τις 13 Απριλίου.

Στη Σαντορίνη, ο Όμιλος δημιουργεί μια νέα τοποθέτηση στην περιοχή της Οίας και στο τουριστικό προϊόν της Σαντορίνης, με το 

Santo Collection Resorts & Villas,

 που περιλαμβάνει:

  • Το ολοκαίνουριο 5* Santo Mine Oia Suites με 37 σουίτες.
  • Το 5* Santo Pure Oia Suites & Villas με 83 σουίτες και 2 βίλες.

Το Santo Mine και το Santo Pure ξεκίνησαν την λειτουργία τους στις 20 Απριλίου, ενώ τον Μάιο πρόκειται να ξεκινήσει η λειτουργία των The Villas by Santo Collection, 2 αυτόνομων βιλών υψηλής αισθητικής.

Οπως επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο όμιλος Φιλοξενίας Μεταξά, συνεχίζει να υπηρετεί τη βιώσιμη φιλοξενία, ως οριζόντια σταθερά της φιλοσοφίας του. Το 2024 βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «Βιώσιμη Ξενοδοχειακή Γεωργία», το οποίο εφαρμόζει το πλαίσιο Αρχών Βιολογικής Αναγεννητικής Γεωργίας, καθώς και το Πρόγραμμα «Βιώσιμες Προμήθειες – Δράση για ένα Βιώσιμο Μέλλον», το οποίο σχετίζεται με την εκπαίδευση συνεργατών-προμηθευτών για τη δημιουργία μιας αναγεννητικής εφοδιαστικής αλυσίδας.

Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα «Αναγεννητική Γεωργία για το Οροπέδιο Λασιθίου και τους ανθρώπους του | Προς έναν βιώσιμο διατροφικό προορισμό», σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Οροπεδίου Λασιθίου, το οποίο στοχεύει στην εκπαίδευση και εφαρμογή αναγεννητικών καλλιεργειών στην περιοχή ενισχύοντας την τοπική κοινωνία και το περιβάλλον.

Ο Όμιλος προγραμματίζει την απασχόληση 1.000 εργαζομένων για το 2024, σε ένα περιβάλλον που επιδιώκει την ανάπτυξη και την ευημερία των εργαζομένων του, με ίσες ευκαιρίες και προοπτικές εκπαίδευσης και εξέλιξης, καταλήγει η ανακοίνωση. 

Related posts

ΓΕΚ Τέρνα: Προσαρμοσμένα κέρδη 88,8 εκατ. στο 9μηνο

banks

Οικονομίες κλίμακας για ΟΤΕ με την απορρόφηση Cosmote

banks

Από το εξωτερικό 1 στα 4 ευρώ που εισπράττει η Μπάρμπα Στάθης

banks

Συνεργασία της Intracom Telecom με την 802 Networks

banks

Τέρνα Ενεργειακή: Επένδυση 68,5 εκατ. ευρώ στο μετοχικό κεφάλαιο από 4 θεσμικούς

banks

Νέο McDonald’s στο Χαϊδάρι άνοιξε η Premier Capital Hellas

banks