20.9 C
Athens
September 20, 2024
Image default
WORLD

Ιράν: Η απάντηση στο Ισραήλ θα είναι συντριπτική, δηλώνει ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης

Το Ισραήλ θα βρεθεί αντιμέτωπο με “μια συντριπτική απάντηση από τον άξονα της αντίστασης”, δήλωσε σήμερα ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν Χοσεΐν Σαλαμί στον ηγέτη της λιβανέζικης οργάνωσης Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, σύμφωνα με κρατικά μέσα ενημέρωσης, μετά τις επιθέσεις σε συσκευές επικοινωνίας της σιιτικής – συμμάχου του Ιράν – οργάνωσης του Λιβάνου.

Ο άξονας αντίστασης αναφέρεται σε ένοπλες οργανώσεις που ευθυγραμμίζονται με το Ιράν στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων της Χεζμπολάχ, των Χούθι της Υεμένης και των Δυνάμεων Λαϊκής Κινητοποίησης του Ιράκ.

“Τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες είναι αναμφίβολα το αποτέλεσμα της απελπισίας του σιωνιστικού καθεστώτος (Ισραήλ) και διαδοχικών αποτυχιών. Αυτό σύντομα θα αντιμετωπιστεί με μια συντριπτική απάντηση από τον άξονα της αντίστασης και θα γίνουμε μάρτυρες της καταστροφής αυτού του αιμοδιψούς και εγκληματικού καθεστώτος”, τόνισε ο Σαλαμί στο μήνυμά του προς τον Νασράλα.

Στην ομιλία του νωρίτερα σήμερα, ο Νασράλα δήλωσε πως οι εκρήξεις βομβητών και άλλων συσκευών επικοινωνίας της οργάνωσης τις τελευταίες δύο μέρες στον Λίβανο θα μπορούσαν να αποτελούν μια “κήρυξη πολέμου” κατά της οργάνωσης.

--Reuters

Related posts

Ο Βρετανός ΥΠΕΞ καλεί το Κογκρέσο των ΗΠΑ να εγκρίνει την παροχή νέας βοήθειας στην Ουκρανία

banks

Ουκρανία: Τέσσερις νεκροί και εννέα τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς στo ελεύθερο Ντονέτσκ

banks

Ολλανδία: Η Ένωση Δημοσιογράφων εκφράζει την ανησυχία της για την εκλογική νίκη του Βίλντερς

banks

Το Ισραήλ απέρριψε ως “εξοργιστικό και ψευδή” τον ισχυρισμό της Ιορδανίας ότι ωθεί τους Παλαιστίνιους εκτός της Γάζας

banks

Η Shell ανέστειλε επ’ αόριστον τις μεταφορές μέσω Ερυθράς Θάλασσας

banks

Societe Generale: O νέος CEO “τρόμαξε” τους επενδυτές – Βουτιά 9% της μετοχής

banks