22 C
Athens
September 19, 2024
Image default
WORLD

Ισραήλ: “Ετοιμάζουμε απάντηση κατά της Χεζμπολάχ”

- 22:07

Ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζει την “απάντησή” του στην επίθεση της Χεζμπολάχ με ρουκέτα που εκτοξεύθηκε από τον Λίβανο και σκότωσε 11 ανθρώπους, ανάμεσά τους παιδιά, και τραυμάτισε περίπου άλλους 30 όταν έπληξε γήπεδο ποδοσφαίρου στην πόλη Ματζντάλ Σαμς στα κατεχόμενα από το Ισραήλ Υψίπεδα Γκολάν, δήλωσε ο εκπρόσωπός του στρατού το Σάββατο.

“Οι πληροφορίες μας είναι σαφείς. Η Χεζμπολάχ είναι υπεύθυνη για τη δολοφονία αθώων παιδιών, εφήβων”, δήλωσε ο υποναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, προσθέτοντας ότι η Χεζμπολάχ λέει ψέματα όταν αρνείται ότι εμπλέκεται στο περιστατικό.

Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού χαρακτήρισε την επίθεση της Χεζμπολάχ που προκάλεσε τον θάνατο 11 παιδιών και εφήβων “την πλέον φονική” εναντίον αμάχων μετά την επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

“Η Χεζμπολάχ βρίσκεται πίσω από αυτήν την καταστροφή και είναι υπεύθυνη για τις συνέπειές της. Αγκαλιάζουμε τις οικογένειες των θυμάτων και των τραυματιών και ολόκληρη την κοινότητα των Δρούζων, πολιτών του Κράτους του Ισραήλ”, πρόσθεσε ο Χαγκάρι σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.

Διαβάστε ακόμη:

Related posts

Γερμανία: Αυξάνονται οι επιθέσεις εναντίον μουσουλμάνων

banks

Τηλεφωνική επικοινωνία Νετανιάχου με Μπάιντεν

banks

Ο Αμπάς επέρριψε στην Ουάσιγκτον ευθύνη “για την αιματοχυσία” στη Γάζα

banks

Νετανιάχου: “Η Τεχεράνη παραβιάζει όλες τις δεσμεύσεις της προς την διεθνή κοινότητα”

banks

Αμετάβλητα άφησε τα επιτόκια η Fed – Προβλέπει και άλλη αύξηση φέτος

banks

Κρεμλίνο: Οι χώρες που προμηθεύουν την Ουκρανία με όπλα για να πλήττει τη Ρωσία θα αντιμετωπίσουν συνέπειες

banks