33.7 C
Athens
June 19, 2024
Image default
WORLD

Κάρολος και Κέιτ ξανά μαζί στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ: Η συγκινητική επανένωση ενώ δίνουν μάχη με τον καρκίνο

Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά, σύσσωμη η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας βρέθηκε στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ για τον καθιερωμένο χαιρετισμό των εκδηλώσεων της Trooping the Colour.

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος πρωτοστάτησε τον εκδηλώσεων, είχε στο πλάι του όχι μόνο την σύζυγό του Βασίλισσα Καμίλα, αλλά και την αγαπημένη του νύφη και πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον. Οι δυο τους δίνουν ταυτόχρονα μάχη με τον καρκίνο και είναι η πρώτη φορά μετά την δημοσιοποίηση των διαγνώσεών τους που πραγματοποιούν κοινή δημόσια εμφάνιση.

Εμφανώς πιο χαλαρός σε σχέση με την υπόλοιπη διαδικασία της ημέρας, ο Βασιλιάς Κάρολος ήταν χαλαρός και ευδιάθετος στο μπαλκόνι με την οικογένειά του. Οι κάμερες κατέγραψαν την Κέιτ Μίντλετον να χαμογελάει παρακολουθώντας το αεροπορικό σόου και να μιλάει συνεχώς με τα παιδιά της και τον Βασιλιά Κάρολο.

Ο διάδοχος του θρόνου Πρίγκιπας Ουίλιαμ είχε αυξημένα καθήκοντα στις φετινές εκδηλώσεις λόγω των ασθένειας του πατέρα του. Στο μπαλκόνι, δίπλα στην μαμά τους, ήταν ο Πρίγκιπας Τζορτζ, η Πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο μικρός Πρίγκιπας Λούις.

Όλα τα βλέμματα στην Κέιτ

Όταν ήρθε η στιγμή να βγει στο μπαλκόνι η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, το πλήθος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και επευφημούσε την Κέιτ Μίντλετον. Χαμογελαστή και πάντα πίσω από τα τρία παιδιά της, η αγαπημένη πριγκίπισσα των Βρετανών στάθηκε δίπλα στον βασιλιά Κάρολο και τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Λόγω της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η υγεία της και λόγω της μεγάλη ταλαιπωρίας που βιώνει με τις χημειοθεραπείες, η Κέιτ Μίντλετον δεν παρακολούθησε την εκδήλωση στο βάθρο μαζί με όλα τα υπόλοιπα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Όπως έγινε γνωστό, παρακολούθησε το θέαμα από το πρώην γραφείο του Δούκα του Ουέλινγκτον μαζί με τα παιδιά της.

Οι στρατιωτικές επιδείξεις του ιππικού και της αεροπορίες – που έχουν μείνει γνωστές με την ονομασία “Παρέλαση Γενεθλίων”, είναι ένα δώρο του Τμήματος Οικιακής Μέριμνας και ο Κάρολος συμμετείχε για πρώτη φορά το 1951, σε ηλικία τριών ετών, ανεβαίνοντας σε άμαξα με την γιαγιά του και την θεία του, Πριγκίπισσα Μαργαρίτα. Το 1975 συμμετείχε για πρώτη φορά ως συνταγματάρχης της Ουαλικής Φρουράς.

Κατά την διάρκεια της παρέλασης, ο βασιλιάς Κάρολος να κουνάει τι γαντοφορεμένο χέρι του προς στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσει την πομπή. Η βασίλισσα Καμίλα, που φορούσε ένα μεγάλο καπέλο με γείσο και καθόταν στα αριστερά του, εθεάθη επίσης να χαιρετάει.

Σε μία τρυφερή στιγμή, ο Βασιλιάς Κάρολος έμεινε για λίγο μόνος στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ μαζί με τις τρεις γυναίκες της βασιλικής οικογένειας: την σύζυγό του Βασίλισσα Καμίλα, την νύφη του Κέιτ Μίντλετον και φυσικά, την αγαπημένη του εγγονή, Πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Πηγή: The Toc

Related posts

Σνάμπελ (ΕΚΤ): Βλέπουμε επίμονο πληθωρισμό στις υπηρεσίες

banks

Delta Air Lines: Θα ξαναρχίσει πτήσεις προς το Ισραήλ την 7η Ιουνίου

banks

Οι Ισπανοί ψηφοφόροι προσέρχονται στις κάλπες για τις εκλογές στη Γαλικία

banks

Η “ώρα της ακροδεξιάς” στη γερμανική βουλή

banks

Τηλεφωνική επικοινωνία των προέδρων Ζελένσκι και Μακρόν με επίκεντρο τις “ανάγκες της Ουκρανίας” σε εξοπλισμούς

banks

ΗΠΑ: Το Ισραήλ δεν πρέπει να παρακρατεί πόρους από τους Παλαιστίνιους ως αντίποινα

banks