27.2 C
Athens
June 29, 2024
Image default
POLITICS

Κασσελάκης για Μητσοτάκη: Να τελειώνουν τα ψέματα – Πάμε στο Λογιστήριο του Κράτους να εξετάσουμε τα μέτρα μας

«Προκαλώ το οικονομικό τμήμα της ΝΔ να πάμε μαζί στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και να εξετάσουμε ένα-ένα τα μέτρα μας για την πάταξη της ακρίβειας και τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολόγηση», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης «συνεχίζει αμετανόητος τα ψέματα» για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε ανάρτησή του, αναφορικά με τα όσα δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη μετά τις ευρωεκλογές ο πρωθυπουργός, ο κ. Μητσοτάκης «με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. ‘λεφτόδεντρα’ των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αποδέχεστε την πρόσκληση;»

«Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας – και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής ζωής – τον κατέβασε στο 28%», αναφέρει χαρακτηριστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνεχίζει αμετανόητος ο Κ. Μητσοτάκης τα ψέματα.

Με αλαζονεία και ειρωνεία, ως συνήθως, ψεύδεται εκ νέου για τα 45 δισ. «λεφτόδεντρα» των προτάσεων νόμων του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλλον δεν κατάλαβε ότι οι προτάσεις μας – και η ανάδειξη της κοροϊδίας της πολιτικής του μισού κιλού, της μισής…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) June 11, 2024

«Το άλλοθι του 41% τελείωσε την Κυριακή, ήρθε η ώρα να τελειώσουν και τα ψέματα», προσθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας το οικονομικό τμήμα της Νέας Δημοκρατίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, για να καταλήξει: «Αποδέχεστε την πρόσκληση;».

Related posts

Τα «οφέλη» από τον προαστιακό «Άνω Λιόσια-Μέγαρα» στη Δυτική Αττική, παρουσιάσε ο Σταϊκούρας

banks1

Η Μαρία Σπυράκη επικεφαλής εισηγήτρια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στον Κανονισμό για την Ταξινόμηση, την Επισήμανση και τη Συσκευασία (CLP)

banks

Δρομολογούνται δυο νέα σχολεία στο Μαρούσι

banks

Ώρα μηδέν στον ΣΥΡΙΖΑ: Σε θέσεις μάχης τα «αντίπαλα στρατόπεδα» στην ΚΕ

banks

Κασσελάκης: Δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τους αγρότες και τον πρωτογενή τομέα

banks1

Εργασίες προσβασιμότητας ΑμεΑ στο Φρούριο της Καβάλας

banks1