27.9 C
Athens
June 26, 2024
Image default
POLITICS

Μητσοτάκης από Παλαιό Φάληρο: Δεν θα γυρίσουμε στο 2015 – Η Ελλάδα να είναι πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη

Επίθεση στην αντιπολίτευση και δη στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε προεκλογική ομιλία στο Παλαιό Φάληρο. Παράλληλα εμφάνισε τη ΝΔ, ως τη μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε να μη λείψει κανείς από τις κάλπες,  κάλεσε σε ενίσχυση του κόμματός του ώστε «η ΝΔ να βάλει «τρίποντο» και είπε πως «σε ένα κόσμο που αλλάζει η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια».

«Εμείς δεν τάζουμε τα πάντα στους πάντες»

Στιγμιότυπο από την ομιλία του πρωθυπουργού στο Π. Φάληρο

«Σε αυτή την Ευρώπη που αγωνίζεται να βρει βηματισμό η Ελλάδα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια. Όπως είμασταν από 2019 μέχρι σήμερα» ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να παίξει τον ρόλο του εγγυητή της ελληνικής πολιτικής παρουσίας στην Ευρώπη την επόμενη μέρα», είπε.

«Αυτό που άλλαξε είναι το πως μας βλέπουν πλέον. Όχι ως μαύρο πρόβατο αλλά ως χώρα με αυτοπεποίθηση που έβαλε τα οικονομικά της σε τάξη αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία και η φωνή της της ακούγεται» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δεν θα γυρίσουμε στο 2015»

«Ποτέ δεν θα γυρίσουμε πίσω στο 2015», πρόσθεσε, συμπληρώνοντας: «Εμείς δεν τάζουμε τα πάντα στους πάντες» και «Μας κατηγορούν για αλαζονεία, αλλά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε νωρίτερα πως θα έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές και μοίραζε υπουργεία. Αυτό είναι αλαζονεία».

Απέκλεισε δε το ενδεχόμενο πρόωρων εθνικών εκλογών, λέγοντας: «Και κάποιοι να μη βιάζονται, εθνικές εκλογές θα έχουμε το 2027».

Related posts

Μητσοτάκης: Άρση των κοινωνικών αποκλεισμών και κοινωνική ένταξη των Ρομά

banks

Μητσοτάκης σε αμερικανούς γερουσιαστές – Η σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ γίνεται όλο και πιο δυνατή

banks

Συγχαρητήρια Οικονόμου στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη του δράστη που τραυμάτισε τον αστυνομικό

banks

Πανελλαδικές 2021: Το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στους υποψηφίους

banks

Κασσελάκης: Έβαλαν Π. Μαρινάκη και Σκέρτσο να με βρίζουν επειδή ανέδειξα την εξαπάτηση με τη φέτα

banks

«Το Παρίσι θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες»

banks1