33 C
Athens
July 1, 2024
Image default
WORLD

Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι σκοπεύει να κερδίσει τις προεδρικές εκλογές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:03

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε την Παρασκευή ότι σκοπεύει να νικήσει τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλο Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου, χωρίς να δώσει κανένα σημάδι ότι σκέφτεται να εγκαταλείψει την κούρσα μετά από μια αδύναμη εμφάνιση στο ντιμπέιτ που απογοήτευσε τους Δημοκρατικούς.

“Βρίσκομαι εδώ στη Βόρεια Καρολίνα για έναν και μόνο λόγο, διότι σκοπεύω να κερδίσω αυτή την πολιτεία τον Νοέμβριο”, δήλωσε ο Μπάιντεν σε συγκέντρωση σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, μετά την μετωπική αναμέτρηση με τον Ρεπουμπλικανό αντίπαλό του, η οποία θεωρήθηκε ευρέως ως ήττα για τον 81χρονο πρόεδρο.

“Ξέρω ότι δεν είμαι νέος άνθρωπος, για να δηλώσω το προφανές”, είπε ο Μπάιντεν, ενθαρρυμένος από ένα πλήθος που φώναζε “τέσσερα ακόμη χρόνια”.

“Δεν θα έβαζα ξανά υποψηφιότητα αν δεν πίστευα με όλη μου την καρδιά και την ψυχή ότι μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο”, είπε ο Μπάιντεν.

Η εμφάνιση του Μπάιντεν στο ντιμπέιτ ενίσχυσε τις ανησυχίες των ψηφοφόρων ότι μπορεί να μην είναι ικανός να υπηρετήσει άλλη μια τετραετία και ώθησε ορισμένους από τους Δημοκρατικούς να αναρωτηθούν αν θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν ως υποψήφιό τους για τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Related posts

Η Ουκρανία κατηγορεί τη Ρωσία ότι χρησιμοποιεί αιχμαλώτους αμάχους ως “ανθρώπινες ασπίδες” στη Βοβτσάνσκ

banks

ΗΠΑ: Ανέκαμψαν οι ενάρξεις κατοικιών, κατρακύλησαν οι οικοδομικές άδειες

banks

Η Moody’s υποβάθμισε τις προοπτικές της Κίνας σε “αρνητικές” από “σταθερές”

banks

Δανία: Η κοινωνία δυσκολεύεται να αποδεχθεί γυναίκες στην εξουσία, δηλώνει η πρωθυπουργός Φρεντέρικσεν

banks

Ρωσία: Επετράπη στον Ρώσο αντιφρονούντα Ναντιέζντιν να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές

banks

Γάζα: Τουλάχιστον 32.782 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από τα ισραηλινά πλήγματα

banks