Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε και πάλι στην Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι, σε σύντομη δήλωσή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο NBC.
“Η Μελόνι με στήριζε φανατικά, αλλά δεν την θέλω ως φαν διότι δεν μου στάθηκε -ούτε εκείνη και ούτε το ΝΑΤΟ- όταν προέκυψε το θέμα των Στενών του Ορμούζ “, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
Νωρίτερα, στο ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι La7 ο Τραμπ είχε δηλώσει οτι η Ιταλίδα πρωθυπουργός τον ικέτευσε να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία στην σύνοδο της G7 στον Εβιάν και οτι “την λυπήθηκε”.
Διαβάστε ακόμη
* Ιταλία: Ο Πρόεδρος Σέρτζιο Ματαρέλα εξέφρασε την αλληλεγγύη του στη Μελόνι μετά τις δηλώσεις Τραμπ
* Ακυρώνει την επίσκεψη στις ΗΠΑ ο Ιταλός ΥΠΕΞ μετά τις δηλώσεις Τραμπ για τη Μελόνι
* Τραμπ: “Η Μελόνι με ικέτευε για μια φωτογραφία, την λυπήθηκα” – Σκληρή απάντηση από την Ιταλίδα πρωθυπουργό


