29.8 C
Athens
June 21, 2024
Image default
POLITICS

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Αν ο Μητσοτάκης έλαβε το μήνυμα των ευρωεκλογών…»

Ένα 24ωρο από το κλείσιμο της κάλπης πηγές του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενες στον πρωθυπουργό σημειώνουν πως «αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δείξει ότι πράγματι έλαβε το μήνυμα από την κοινωνία, τότε  δεν έχει παρά να υιοθετήσει τις προτάσεις του για την ακρίβεια και το φορολογικό».

Με τους διακόπτες του «damage control» να βρίσκονται στο on στο Μέγαρο Μαξίμου το κόμμα της Κουμουνδούρου προτρέπει τον πρωθυπουργό «αφού διαβεβαιώνει ότι θα »στραφεί με μεγαλύτερη ένταση στα προβλήματα», να θεσπίσει τώρα τον μηδενικό ΦΠΑ για συγκεκριμένο διάστημα σε συγκεκριμένα βασικά αγαθά, να μειώσει συνολικά τον ΦΠΑ στο μέσο όρο της Ευρώπης, να κοιτάξει με προσοχή τις φορολογικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».

Για να προλάβουν τον ανασχηματισμό…

Πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζουν πως «θα πρόσθεταν ότι πρέπει να χτυπήσει την αισχροκέρδεια και να προχωρήσει στην πραγματική φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών, αλλά θα ήταν σαν να παρέβλεπαν ότι έχει δείξει πόσο άτολμος είναι όταν πρέπει να συγκρουστεί με τα συμφέροντα που τον στηρίζουν».

Για το τέλος, κρατούν κάτι ακόμα: «ας μην κοροϊδεύει και τον ίδιο του τον εαυτό ότι »ανακατεύοντας την τράπουλα» με τον φημολογούμενο ανασχηματισμό θα καταφέρει να κοροϊδέψει τους πολίτες ότι »κάτι κάνει» για τα προβλήματά τους».

Νωρίτερα, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Βούλα Κεχαγιά, σημείωνε πως «το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεδομένων των όσων είχαν προηγηθεί»

Related posts

Ελλάδα – Τουρκία: Συμφωνία για νέο γύρο συζήτησης μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης

banks

Πέτσας: Υπό συζήτηση ο υποχρεωτικός εμβολιασμός εργαζόμενων στην εστίαση

banks

Πλεύρης – Περιμέναμε 10.000 αναστολές ανεμβολίαστων υγειονομικών και έχουμε 6.412 – Κόντρα με Πολάκη για τα εμβόλια

banks

Ανοιχτή δημοπρασία για την εκμίσθωση των Κατασκηνώσεων Κοκκινοπηλού

banks1

Μητσοτάκης: Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Πόρος εντάσσεται στο GR-eco Islands

banks

Ελληνοτουρκικά: Δένδιας και Γκιουλέρ θα συζητήσουν τα ΜΟΕ στο Βίλνιους

banks