25.2 C
Athens
October 10, 2024
Image default
ECONOMY

Σαντορίνη: Ποντάρει στον αθλητικό τουρισμό για να διευρύνει την τουριστική περίοδο

Στα αθλητικά γεγονότα που μπορεί να επιμηκύνουν την τουριστική περίοδο ποντάρει η Σαντορίνη, όπως τονίζει ο δήμαρχος του νησιού Νικόλαος Ζώρζος με αφορμή την διοργάνωση του 7ου Santorini Experience, που και φέτος έγινε πόλος έλξης για αθλητές ερασιτέχνες και επαγγελματίες από 35 χώρες του κόσμου.

«Είναι χαρά μου, γιατί το Santorini Experience, ξεκίνησε σε μία άλλη περίοδο που ήμουν Δήμαρχος. Συνεχίζεται τώρα και είναι η 7η φορά. Είναι μία εξαιρετική διαδρομή και μοναδική στον κόσμο. Η διοργάνωση είναι άρτια και θα συνεχίζεται σ’ αυτή την 5ετία που είμαι Δήμαρχος. Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε παρόμοιες αθλητικές διοργανώσεις και φυσικά να επεκτείνουμε την τουριστική μας περίοδο», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Η Σαντορίνη έχει να προσφέρει τη μοναδικότητα που έχει και την προίκισε η φύση. Το νησί μας έχει πολλά ενδιαφέροντα, με πρώτον το γεωπεριβάλλον και την ιδιαιτερότητα της φύσης. Είναι σημαντικό να μπορούμε να κάνουμε αθλητικές δράσεις και να έρχονται να απολαμβάνουν σπουδαίοι αθλητές τις ομορφιές του νησιού μας», είπε ο κ. δήμαρχος.

Related posts

HVA International: «Κλειδί» η διαχείριση των υδάτων στη Θεσσαλία

banks

ΑΣΕΠ: Με μία καινοτομία ο πρώτος πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός στις 4/3 – Η διαδικασία

banks

«Τις πταίει» για τις υψηλές τιμές στα υγρά καύσιμα

banks

Δάνεια: Τι αλλαγές έρχονται στον εξωδικαστικό – Τι θα γίνε με τους servicers

banks

Συζήτησαν εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν ξενοδόχοι-Θεοχάρης

banks

Μνημόνια συνεργασίας με άλλους τέσσερις φορείς για το digital hub της Cisco

banks