32.9 C
Athens
June 23, 2024
Image default
POLITICS

Σκληρή απάντηση Μεϊμαράκη στον Κασσελάκη: Ψάχνει σωσίβιο στην αδυναμία του να διατυπώσει πολιτική πρόταση

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη, για τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του, έδωσε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης σχολίασε σκωπτικά δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη για την ακρίβεια, υποστηρίζοντας πως «ο Μεϊμαράκης έδωσε την καλύτερη απάντηση στον Μητσοτάκη για την επιστολή στην Κομισιόν».

«Τρεις μέρες πριν την κάλπη, ο κ. Κασσελάκης, πάνω στον βηματισμό που έχει χαράξει, της ελαφρότητας, του λαιφστάιλ και της αδυναμίας του να διαμορφώσει μια πειστική πολιτική πρόταση ψάχνει σωσίβιο», υπογραμμίζει ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, σε ανάρτησή του στο Facebook.

«Επιβεβαιώνει την απελπισία του για την ολισθηρή καθοδική του πορεία»

Σημειώνει, μάλιστα, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «θα μπορούσε να ακούσει την πλήρη συνέντευξη, όχι ασύνδετα αποσπάσματα αυτής και να την έχει αξιολογήσει, όπως και όλες τις συνεντεύξεις που έχω δώσει το τελευταίο διάστημα, στις οποίες αναφέρομαι στις πολύπλευρες και πολυεπίπεδες αιτίες της ακρίβειας, που αντιμετωπίζει επιτυχώς η κυβέρνηση με μια σειρά δράσεων και μέτρων, με αποκορύφωμα την επιστολή για τις πολυεθνικές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

«Διότι ο διάλογος έχει κανόνες και διάρκεια», τονίζει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που απαντά στον Στέφανο Κασσελάκη παραθέτοντας ένα βίντεο με πρόσφατες συνεντεύξεις του, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και η συνέντευξη που παραχώρησε στο in.

«Δεν με ξαφνιάζει λοιπόν η επιλεκτική προτίμησή του, αντίθετα μου επιβεβαιώνει την απελπισία του για την ολισθηρή καθοδική του πορεία.
Το βίντεο αυτό προς απάντησή του!», σημειώνει καταληκτικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Related posts

Υπουργείο Εσωτερικών: Πέντε ερωταπαντήσεις για το προτεινόμενο νομοσχέδιο σχετικά με την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού

banks1

Μητσοτάκης σε Αμφιλοχία και Φιλιππιάδα: Δέσμευσή μας η αύξηση των αποδοχών και η μείωση φόρων

banks

Κικίλιας: Έρχεται δύσκολη αντιπυρική περίοδος, θα δώσουμε τη μάχη

banks1

Παραπληροφόρηση και ψευδείς ειδήσεις – Εκδήλωση του ΙΤΕ και της Μαρίας Σπυράκη στη Θεσσαλονίκη

banks

Οικονομία: Οι κρίσιμοι σταθμοί για την πορεία της το επόμενο εξάμηνο

banks

Δήμος Αθηναίων: Αυτοί είναι οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

banks1