33.7 C
Athens
June 19, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Επανεκκίνηση κ. Μητσοτάκη δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες

Βολές κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα όσα ανέφερε στην εισαγωγική τοποθέτηση κατά το υπουργικό συμβούλιο εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ «ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα, ενώπιον του… «ολιγομελούς» υπουργικού συμβουλίου των 61 μελών, για επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου».

«Περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να συνεχίσετε να αρνείστε τα πραγματικά, κοστολογημένα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει πως «επανεκκίνηση, κύριε Μητσοτάκη, δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες, με επιβράβευση εκείνων που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση «μπαζώματος» της αλήθειας για τα Τέμπη, με ανάγνωση «όπως μας βολεύει» των αποτελεσμάτων της κάλπης».

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου «η πραγματική αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί ριζική αλλαγή της πολιτικής σας, που θα ευνοεί τους ασθενέστερους και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που σας στηρίζουν».

«Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να πρωτοτυπήσετε…»

Καταληκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επισημαίνει πως «περιμένουμε, τώρα που τέλειωσε η προεκλογική περίοδος, να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να συνεχίσετε να αρνείστε τα πραγματικά, κοστολογημένα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθηθούν οι πολλοί. Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να πρωτοτυπήσετε…».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ανακοίνωση για τα λεγόμενα του Κυριάκου Μητσοτάκη στο υπουργικό συμβούλιο εξέδωσε και το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο «πρωθυπουργός εμφανίστηκε στη συνεδρίαση του νέου υπουργικού συμβουλίου, λες και ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του».

Related posts

Μητσοτάκης με πρόεδρο ΕΤΕπ: Είμαστε έτοιμοι για την επενδυτική έκρηξη

banks

Θεοχαρόπουλος: «Διαφωνώ με το πινγκ πονγκ της κυβέρνησης στα ανθρώπινα δικαιώματα»

banks

Γεραπετρίτης για άδειες εξαγωγών του Predator: Η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο άσκησης πειθαρχικών διώξεων

banks1

Ανασχηματισμός – Το «ευχαριστώ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου στον Αλκιβιάδη Στεφανή

banks

«Θα πληρώσει τη σιωπή του ο Τσίπρας – Δεν θα περάσουν οι διαγραφές», λέει ο Βίτσας

banks

Ακάρ: Κατηγορεί την Ελλάδα για προκλητικές ενέργειες – «Δεν θα φτάσουμε πουθενά έτσι»

banks