29.8 C
Athens
June 21, 2024
Image default
POLITICS

ΣΥΡΙΖΑ: Στη ΝΔ και την κυβέρνηση δεν κατάλαβαν τίποτα από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών

Δεν κατάλαβαν τίποτα στη Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, υπογραμμίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη.

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ απόδειξη είναι »όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ΕΡΤ1 σήμερα (11/6). Ο Π. Μαρινάκης προανήγγειλε στροφή επί το συντηρητικότερο και επανάφερε το δόγμα «νόμος και τάξη», προσπαθώντας να ξανασυσπειρώσει την «παραδοσιακή βάση» της ΝΔ».

«Η καθεστωτική αντίληψη συνεχίζεται αμείωτη»

Κατά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «επιπλέον, επιχείρησε προσχηματικά να απολογηθεί για την υπερφορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών. Ελπίζουμε να καταλάβουν στην κυβέρνηση πως η λύση σε αυτό είναι να ακολουθήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ και να προχωρήσει επιτέλους στη μείωση του ΦΠΑ».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε στην εκδήλωση των συγγενών θυμάτων των Τεμπών και τα όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος..

«Ο κ. Μαρινάκης όμως δυστυχώς δεν έμεινε μόνο σε αυτά, αλλά έφτασε στο σημείο να επιτεθεί όχι μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ (αναμενόμενο), αλλά ακόμα και στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας και τους συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών για «εργαλειοποίηση» της τραγωδίας επειδή δεν του ζήτησαν την… άδεια να κάνουν εκδήλωση. Η καθεστωτική αντίληψη συνεχίζεται αμείωτη», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Related posts

Ερντογάν – «Και πέτρα να μετακινήσουν, θα ζητούν έγκρισή μας»

banks

Παύλος Μπακογιάννης – Οι συγκινητικές αναρτήσεις της Ντόρας και του Κώστα Μπακογιάννη για τα 32 χρόνια από τη δολοφονία του

banks

Μητσοτάκης: «Η επίλυση του Κυπριακού αποτελεί εθνική μας προτεραιότητα»

banks

Γιάννης Καλλιάνος: «Το δικό μου μωρό έκλαιγε» – Η συγγνώμη του βουλευτή και το χαμόγελο Μητσοτάκη

banks1

Συνεχίζει τις συναντήσεις του με τους Δημότες Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης

banks1

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Επίθεση Γιαννακοπούλου στον Οικονόμου για τα «μάτια» του Μπακογιάννη

banks