25.8 C
Athens
September 19, 2024
Image default
WORLD

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Θ. Τσελίδης: “Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας – Ζητώ συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά”

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε χάλκινος Ολυμπιονίκης Θόδωρος Τσελίδης, στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, μέσα από την οποία ευχαριστεί όσους τον έχουν βοηθήσει δηλώνοντας περήφανος που είναι Έλληνας.

“Υπερήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μιλάω ελληνικά,” έγραψε ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης στο τζούντο.

Ολόκληρη η ανάρτησή του

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με υποστήριξαν και με παρακολούθησαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Δεν περίμενα να λάβω τόσα πολλά μηνύματα. Ζητώ συγγνώμη που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε όλα. Χαίρομαι πολύ που διάβασα τόσο όμορφα λόγια από εσάς. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την Ελλάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να εξελιχθώ σαν αθλητής. Είμαι πολύ περήφανος που κατάφερα να κερδίσω το πρώτο Ολυμπιακό μετάλλιο στους συγκεκριμένους αγώνες για αυτή την όμορφη χώρα. Είμαι περήφανος που είμαι Έλληνας και θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν μιλάω Ελληνικά. Είναι κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα. Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, τους προπονητές, τους γιατρούς, τους φυσιοθεραπευτές και τους φίλους μου για τη βοήθεια και τη στήριξη που μου πρόσφεραν. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υπόλοιπη Ελληνική αποστολή. Σας ευχαριστώ όλους και πάλι”.

Πηγή: The Toc

Related posts

Τζούλιαν Ασάνζ: Ένας χάκερ που αναδείχθηκε σε σύμβολο της ελευθερίας του Τύπου

banks

Σχέδιο απόφασης στο Συμβούλιο Ασφαλείας από τις ΗΠΑ – Τονίζουν το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα

banks

Η Πολωνία ζητά να σταματήσει η χορήγηση προνοιακών επιδομάτων στην Ευρώπη προς Ουκρανούς στρατεύσιμης ηλικίας

banks

ΟΗΕ: Το 2024 ενδέχεται να σπάσει το ρεκόρ των υψηλών θερμοκρασιών που καταγράφηκαν το 2023

banks

Πούτιν: Το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνει την εμπιστοσύνη των Ρώσων – Είμαι βέβαιος οι στόχοι θα επιτευχθούν

banks

Διχάζει το “μαύρο” στην πολωνική δημόσια τηλεόραση

banks