23.2 C
Athens
September 18, 2024
Image default
POLITICS

Δούκας για Σκέρτσο: Επιμένει στα fake news για τα «βουλωμένα» φρεάτια στην Αθήνα

«Fake news» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Χάρης Δούκας (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από την Eurokinissi), τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον του ο υπουργός Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, λέγοντας ότι «Καλό είναι ο δήμαρχος αντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια.

Ο κ. Σκέρτσος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ONE», μεταξύ άλλων, απάντησε στην κριτική που είχε ασκήσει νωρίτερα ο κ. Δούκας, αποδίδοντας στην κυβέρνηση τις ευθύνες για τα πλημμυρικά φαινόμενα στην Αθήνα.

Αξιοποιήστε «το Ταμείο Ανάκαμψης για τον σκοπό που έχει δημιουργηθεί και όχι για τους κολλητούς σας»

«Καλό είναι ο δήμαρχος αντί να τρέχει σε περιοδείες να καθαρίσει τα φρεάτια. Τα ρέματα της Περιφέρειας Αττικής δεν νομίζω ότι συνετέλεσαν να πλημμυρίσει η Μαρασλή ή ο κάθετος δρόμος που διέρχεται τον Ευαγγελισμό. Νομίζω ότι εκεί είναι ένα πιο απλό ζήτημα με τον καθαρισμό των φρεατίων. Εκεί θέλουμε την αποτελεσματικότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας.

Αμεση ήταν η αντίδραση του κ. Δούκα, που έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του για «fake news» του κ. Σκέρτσου καθώς «τα φρεάτια είναι καθαρά», αλλά «το παραμύθι ότι για «όλα τα δεινά φταίει ο Δούκας» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση».

Δεν «έχει καθόλου φρεάτια»

«Ο κ. Σκέρτσος πιστός στη γραμμή του Μαξίμου επιμένει στα fake news. Από τη σύγχυσή του, όμως, ξέχασε ότι η οδός Μαρασλή, στο ύψος του Ευαγγελισμού, δεν είχε βουλωμένα φρεάτια, γιατί δεν έχει καθόλου φρεάτια» αναφέρει ο δήμαρχος της Αθήνας σε ανακοίνωσή του, στην οποία προστίθεται:

«Το παραμύθι ότι για »όλα τα δεινά φταίει ο Δούκας» συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Αλλά ως εδώ!

»Επαναλαμβάνουμε, λοιπόν, μήπως το καταλάβουν. Τα φρεάτια της Αθήνας ήταν καθαρά. Η πόλη χρειάζεται αντιπλημμυρικά έργα. Αξιοποιήστε, επιτέλους, το Ταμείο Ανάκαμψης για τον σκοπό που έχει δημιουργηθεί και όχι για τους κολλητούς σας».

Related posts

Επίσκεψη αστραπή Γεραπετρίτη στην Κύπρο πριν τη συνάντηση με Φιντάν

banks

ΣΥΡΙΖΑ: «όχι» λένε 7 μέλη (της παλιάς φρουράς επί Τσίπρα) της Πολιτικής Γραμματείας στην εισήγηση Κασσελάκη

banks1

Μαρία Πολύζου: Η κορυφαία μαραθωνοδρόμος συμμετέχει στο Επικρατείας της ΝΔ – Οι μάχες της μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους

banks

Ανάβουν φωτιές οι Τούρκοι – Μυστική συσκευή του τουρκικού κράτους βρίσκεται στα χέρια της Ελλάδας

banks

«Ο λόγος είναι η τουρκική επεκτατική πολιτική» – Επιμένει ο Σαμαράς λίγο πριν την επίσκεψη Ερντογάν

banks1

Σπαρτιάτες: Οι δυνάμεις του σκότους επικράτησαν της ανεξάρτητης δικαιοσύνης

banks1