16.2 C
Athens
May 4, 2024
Image default
POLITICS

Σπαρτιάτες: Οι δυνάμεις του σκότους επικράτησαν της ανεξάρτητης δικαιοσύνης

«Τελικά, οι δυνάμεις του σκότους, της διαπλοκής και του παρακράτους, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επικράτησαν της ανεξάρτητης δικαιοσύνης, η οποία έλαβε υπ’ όψιν της πλαστά στοιχεία και έωλες κατηγορίες», υποστηρίζουν οι Σπαρτιάτες, σχολιάζοντας τον αποκλεισμό τους από τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, μετά από απόφαση του Αρείου Πάγου.

Αναφέρουν, μάλιστα, πως «για πρώτη φορά στα χρονικά, με καταχθόνιες μεθοδεύσεις, αποκλείεται η συμμετοχή ενός κοινοβουλευτικού κόμματος από τις εκλογές, με αποτέλεσμα ο λαός να στερείται το δικαίωμά του να εκφράσει ελεύθερα την πολιτική του βούληση».

«Ο Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός αρχηγός του κόμματος ‘Σπαρτιάτες’, το οποίο υποκαθιστά τη ‘Χρυσή Αυγή’», αποφάσισαν οι ανώτατοι δικαστές

«Ο κ. Μητσοτάκης φορά τη μάσκα του προστάτη της δημοκρατίας από τους εχθρούς της, κρύβοντας κάτω από αυτή την ύπουλη μάσκα την ανάποδη αλήθεια: ότι εχθροί της δημοκρατίας είναι ο ίδιος, η παράταξή του και όλες οι δυνάμεις του ψευτοδημοκρατικού τόξου», ισχυρίζονται ακόμη.

Για να καταλήξουν: «παραμένουμε πιστοί στα προτάγματα των προγόνων μας και δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω στις αρχές και τις αξίες μας».

Καταπάλτης το σκεπτικό του Αρείου Πάγου – «Πραγματικός αρχηγός ο Κασιδιάρης»

Για πρώτη φορά σε απόφαση δικαστηρίου καταγράφεται ως πραγματικός αρχηγός του κόμματος των Σπαρτιατών ο έγκλειστος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, όπως προκύπτει από το πολυσέλιδο σκεπτικό του Α1 Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, τα μέλη του οποίου ομόφωνα έκοψαν κάθε γέφυρα των Σπαρτιατών προς τις κάλπες των ευρωεκλογών και τη διεκδίκηση της ψήφου των Ελλήνων πολιτών.

Σύμφωνα με την απόφαση των ανώτατων δικαστών, ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος των Σπαρτιατών είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι 11 βουλευτές των Σπαρτιατών «προσέφεραν στην πραγματικότητα το κόμμα τους ως μανδύα νέου πολιτικού κόμματος στον Ηλία Κασιδιάρη, διευκολύνοντάς τον να καταστρατηγήσει τους περιορισμούς εκλογιμότητας που τάσσονται από την εκλογική νομοθεσία».

«Οι Σπαρτιάτες υποκαθιστούν την Χρυσή Αυγή»

Τονίζουν, μάλιστα, πως «καταδεικνύεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, πραγματικός αρχηγός του κόμματος ‘Σπαρτιάτες’, το οποίο υποκαθιστά τη ‘Χρυσή Αυγή’, ουδέποτε αποδοκίμασε ή απεμπόλισε, έστω και κατ’ ελάχιστον, την προηγούμενη – ως ηγετικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής – ρητορική μίσους, τη βίαιη και ρατσιστική δράση του, στα πλαίσια του εγκληματικού μηχανισμού του ως άνω κόμματος, αντιποιούμενου τους θεσμικούς μηχανισμούς του ελληνικού κράτους, την επιδιωκόμενη πολιτική κατάλυσης των δημοκρατικών θεσμών του κράτους δικαίου και την αποδοκιμασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών, που αναγνωρίζονται από τη δημοκρατία».

Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης – «Η Τουρκία γνωρίζει καλά τα όριά μας» – «Ναι» στον ευρωστρατό με ενεργό ρόλο της Ελλάδας

banks

Σκυλακάκης – Μέσα στον μήνα οι πρώτες πληρωμές στους πυρόπληκτους

banks

Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο υπουργό Πολιτικής Προστασίας – «Κλειδώνει» το όνομα, πότε θα ανακοινωθεί

banks

ΣΥΡΙΖΑ για «δικαστικό χάρτη»: Το καταρρακωμένο Κράτος Δικαίου δεν αντέχει περαιτέρω υποβάθμιση

banks1

Κύπρος: Νέα πρόκληση των Τούρκων στον Αγιο Δομέτιο – «Συνεχιζόμενη παραβίαση της νεκρής ζώνης»

banks

Κύπρος: Τα σχέδια της Τουρκίας αφορούν πλήρη κατάληψη του νησιού, λέει ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος

banks1