26.9 C
Athens
June 15, 2024
Image default
BUSINESS

Εxperiential partner του Red Bull γίνεται το Vodafone CU

Το Vodafone CU συνεχίζει να σχεδιάζει μοναδικές εμπειρίες για τους συνδρομητές του και γίνεται experiential partner του Red Bull μέσα από μια νέα συνεργασία που δίνει την ευκαιρία στους CU συνδρομητές να απολαύσουν από κοντά extreme sports.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αυτή τη φορά το CU και το Red Bull επιστρέφουν στο Red Bull Cliff Diving μετά από 13 χρόνια στην Αθήνα. Το παγκόσμιο αυτό event θα πραγματοποιηθεί από τις 24 μέχρι τις 26 Μαΐου στη γραφική Λίμνη Βουλιαγμένης, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει πολλή δράση συγκλονιστικών καταδύσεων από μια πλατφόρμα ύψους 27 μέτρων για τους άνδρες και 21 μέτρων για τις γυναίκες.

Τo Vodafone CU μέσω του CU Around δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να παρακολουθήσουν την κορυφαία και εντυπωσιακή διοργάνωση με 1+1 εισιτήριο. Οι CU συνδρομητές αρκεί μόνο να μπουν στο My CU App και να πάρουν κωδικό για την μέρα που τους ενδιαφέρει. Με αυτόν τον κωδικό μπορούν να κλείσουν το εισιτήριο τους στην ιστοσελίδα more.com.

Ταυτόχρονα, γιορτάζοντας τη μοναδική αυτή συνεργασία, το Vodafone CU κληρώνει 30 δωρεάν διπλά εισιτήρια. Οι CU συνδρομητές που θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό και να ζήσουν αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία θα πρέπει να κάνουν follow, like και comment στο dedicated post που θα βρουν στο Instagram του CU, ταγκάροντας έναν φίλο τους.

Επιπλέον, όλοι οι CU συνδρομητές θα έχουν για το τριήμερο 24-26/5 Δωρεάν Unlimited Data για να μπορούν να μοιραστούν τη μοναδική εμπειρία τους στα social, αλλά ακόμη και αν δεν καταφέρουν να παρευρεθούν να μπορούν να το απολαύσουν online. Ισχύει προϋπόθεση ανανέωσης οποιασδήποτε αξίας εντός 30 ημερών.

Στην πρώτη φάση της συνεργασίας, το Vodafone CU υποστήριξε το «Red Βull Can You Make It?» έναν πρωτότυπο παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου ομάδες των τριών θα ταξιδέψουν σε όλη την Ευρώπη, ολοκληρώνοντας διάφορα challenges και έχοντας ως στόχο να φτάσουν στο Βερολίνο. Μοναδικά εφόδια στο ταξίδι τους τα κουτάκια Red Bull που πρέπει να χρησιμοποιούν αντί για χρήματα, η αγάπη τους για την περιπέτεια, η φαντασία τους, η στρατηγική τους σκέψη, αλλά και η παρέα του Vodafone CU που προσέφερε unlimited data και πολλά ακόμα εργαλεία και εκπλήξεις στις ομάδες για να ολοκληρώσουν το ταξίδι τους με επιτυχία.

Όλα αυτά είναι μόνο ένα οι πρώτοι σταθμοί της νέας μεγάλης συνεργασίας Vodafone CU & Red Bull – δυο brands που επιφυλάσσουν μοναδικές εμπειρίες για όλους.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή τη μοναδική εμπειρίες μπορούν να επισκεφτούν τη σελίδα: CU AROUND | Vodafone CU

Related posts

ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ: Στα €28,5 εκατ. τα καθαρά κέρδη το 2023

banks

Alpha Bank: Καλύπτει τις ανάγκες των ΜΕΘ σε 3 νοσοκομεία

banks

Reuters: Μάρτιο η διάθεση πακέτου της Πειραιώς από το ΤΧΣ

banks

Inform: Συμφωνία εξαγοράς πλειοψηφικού πακέτου της Cloudfin

banks

Attica Bank: Χαμηλότοκα δάνεια σε ΜμΕ μέσω του Ταμείου Εγγυοδοσίας

banks

Bonus στους εργαζόμενούς της που αποκτούν παιδί δίνει η Optima Bank

banks